lioness Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Macie może czasem "zjarane" sny? Chodzi mi o to, że we śnie np. palisz i jestes spalony. I normalnie czujesz sie jak po gandzie? Ja tak mialam kilka razy. Ostatnio np. śniło mi sie że się spalilam, wpadłam na gałąź i zrobiłam sobie dziurę w szyi:D Obudzilam się i czułam sie naprawde jak spalona, i sprawdzalam czy nie mam dziury w szyi:D Moje kolezanki które tez palą, tez czasem tak mają. A Wy? Czy to normalne? Pozdro palacze :zbakany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kappei Sakamoto Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Ostatnio sen tego typu miałem. Coś zarzuciliśmy już nie pamiętam co, przestrzenie tak jak by nałożyły się. Jedne miejsce nakładało się na drugie. W sumie bym tego nie odczuł gdyby nie to, że podczas biegu w stronę zagajnika, zatrzymałem się na jakimś płocie i nagle dostrzegłem że nie jesteśmy na polanie a na osiedlu. XD Było jeszcze trochę innych motywów, ale szczerze nie mam z bardzo do nich pamięci. Chociaż zdaje się że palenie żarnowca miotlastego wspomaga zapamiętywanie snów, przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie jak miałem co palić. Czasami miewam takie sny, że zbiegam z pagórka i każdy krok jest coraz dalszy, aż wkońcu podkulam nogi i delikatnie prawie niewyczowalnie opadam... ale to na trzeźwo. Chociaż w realu miałem coś trochę podobnego ale na łysiczkach i odnosiło się to do lotu sokoła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 A ja bardzo rzadko miewam sny, w sumie najczęściej w pierwszym, drugim dniu przerwy. Ale czegos takiego to raczej niee... Choć hmmmmm, ostatnio w sumie faktycznie we śnie 'mogłem być' skopcony, ale nie zwróciłem na to uwagi zbytniej bo zostałem przyłapany itp. Znaczy się śniło mi się, że jaram i wpada osoba, która nie może wiedzieć, że to robię.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canabinol87 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 No ludziska, to ja wam szczerze zazdroszczę bo u mnie to lipa straszna z tymi snami.... Przed snem owszem lubię sobie przypalić, i nie powiem, śpi się o wiele efektywniej, ale już nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się coś śniło gdy zasypiałem w objęciach MJ... :cr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LionZion Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 ja miałem całkiem niedawno sen, że byłem na jadalni w szkole i panie kucharki usmażyły kotlety mielone z ganją wszyscy chodzili na fazie, fajnie bylo to odczuć. Niesamowite było dla mnie jak mózg potrafi odtworzyć efekty fazy bez żadnych zewnętrznych bodźców(thc). A co do palenia przed snem to jest moja ulubiona pora. zawsze wieczorem się zamykam w pokoju i przypalam jakąś indicę, ostatnio LR2 potem ze dwie godzinki na kompie i łóżeczko.. istny raj na ziemi pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heniu Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 dzis mialem taki sen ze pale. w sumie pierwszy raz snilo mi sie kopcenie MJ. byc moze spowodowane bylo to tym ze poporstu poszedlem spac na dosc sporej fazie jeszcze. u mnie tak samo jak u LionZiona najlepiej pali sie wieczorem, przed snem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSmoke Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ja kilka tygodni temu mialem sen ze palilem malego topa z moich WR ktore teraz rosna bylo to napewno spowodowane tym ze ciagle do nich chodze i sie opiekuje nimi i mam nadzieje ze beda z nich ladne duze panienki dlatego tez mialem taki sen, ktory musze przyznac byl naprawde fajny scialem topa z krzaczka odrazu byl jak po curringu nabilem i po spaleniu chodzilem sobie gdzies po lesie pozniej widzialem sie ze znajomymi bardzo mily sen tylko 2 razy mialem taki sen ze pale trawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waniliowy Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Heh, ogólnie po MJ w ogóle nie mam żadnych snów śpię jak zabity. Sny pojawiają się niekiedy gdy akurat kilka dni nie palę. Najlepszy, jechałem w tramwaju który się zepsuł motorniczy mówi że usterka że koło do wymiany Wziąłem tramwaj na lewarek wymieniłem koło i pojechaliśmy dalej Ludzie mi dziękowali że się do pracy nie spóźnią Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacol0 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Jakoś ponad miesiąc temu jak robiłem sobie przerwe miałem sen związany z paleniem. Śniło mi się ze siedziałem w pokoju na krześle było zupełnie ciemno dosłownie nic nie widziałem, po za tym ze widziałem płomień zapalniczki (samej zapalniczki nie widziałem) i trzymałem w ręce lufke którą opalałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Kumplowi sie sniło, że smażył bluze DIIL'a na patelni :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.