Może faktycznie fenotyp bo kąt świecenia żarówek LED to 120 st więc równomiernie się nakładają na siebie..
Zobaczę czy teraz jak podniosłem się poprawi 😁
Teraz to wyglądają na poparzone nawozam i może ja się na wszystkim nie znam ale kumpel piszę ci że one mają najebane azotu po korek a ty im lejesz grow. Słuchasz się ludzi którzy mieli jedna uprawę w życiu i to jeszcze nie udaną i nie pisze o bestii 😅👍 i dalej tam pchasz wodę na opór.👏 I teraz to możesz prawdopodobnie kiełkować nowe pestki 😅 Ale ja bym jeszcze spróbował powycinać to podpalone i niepotrzebne liście czyli defoliacje to pomoże ustabilizować wilgotność. Uważaj z wodą jak przeschną donice to nie lej tam od razu 2l tylko spokojnie daj im najpierw 0,5l i zobacz jak szybko to wypiją. Bo to że one przeschną to nie znaczy że możesz je od razu utopić bo będzie to samo😅
Drogo w porównaniu do własnej uprawy. Ja tutaj nawet nie porównuję cen do marihuany z ulicy, bo kompletnie jej nie biorę pod uwagę że coś takiego można kupić z ulicy. Ścierwo z ulicy to najczęściej syntetyczny syf (konopie włókniste zaprawione syntetycznym THC), tego po prostu nie powinno się nawet nazywać marihuaną.
Co do przypału, to jak jesteś normalnym człowiekiem (praca, rodzina), nie dzwonisz po dilerach, nie obracasz się w dziwnym towarzystwie co handlują, wtedy przypał równa się zeru. W większości przypadków ludzie mają przypał przez to że się pochwalili koledze co mają w domu w namiocie.
Raporty o takich ziółkach z aptek były by fajną dawkę informacji
Recommended Posts