Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

THC + Alkohol

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Siemka

Ogólnie zawsze gdy pale to wypijam przed 2 lub 3 browarki. Po paleniu piwo już mi nie wchodzi, a jak sobie wypije trochę przed bakaniem to jestem bardziej wyluzowany i nie mam żadnych negatywnych schiz.

Raz upaleni z kumplami postanowiliśmy z ciekawości walnąć sobie kielonka wódeczki, niestety skończyło się to w przewidywalny sposób...

Opublikowano

bardzo dziwnie...

ja na imprezach jak jestem to zawsze pale ,a jak to na baletach trzeba się też napić

negatywnych skutków brak

Opublikowano

Dla mnie mieszanie jarania i alkoholu nie wchodzi w grę.

1.Szkoda wprowadzać chujowej mechanicznej fazy w królewsko czystą zieloną zamułę

2.jak się wypije % to łeb mam ciężki a nieraz to i mnie napier***a.

Opublikowano

Ostatnio podczas jarania wypiłem tylko piwo i szklankę wina, muszę powiedzieć, że faza o niebo była lepsza, nie to co kiedy spaliłem się i zaraz po tym wypiłem 3-4 piwa, a % brały górę nad THC.

Opublikowano

Ja nie lubię piwa, ani czystej wódki, ale fajnie gdy paleniu towarzyszy jakiś ciekawy, smaczny, kolorowy, orzeźwiający i zimny drink ;)

Opublikowano

Kieliszek wina z dziewczyną, czy piwko z chłopakami nastraja pozytywnie, ale większa ilość alko wypłyca działanie mj, a tego nie chcemu=]alko na susze nie na podróże:)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+