KainilsLBN Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 w dobrym towarzystwie miejsce nie ma znaczenia :D czy to jest zajebka przy Xboxie czy trip za miasto podstawa to dobry skaład i smaczne palonko i ewentualnie pare udziwnien co do sposobu palenia typu bongo wiadro jakies fikuśne lufeczki
metalfan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ja tam lubię palić na ogniskach, gdzie prawie każdy jest spalony i mówi różne bzdury Lubię też zapalić w domu, później pooglądać jakiś film, czy nawet jakąś głupią bajkę z moich lat dziecięcych nie przepadam za paleniem w miejscach przypałowych, albo później iść gdzieś, gdzie chodzi policja. Za bardzo się stresuję Tak samo nie ma u mnie mowy o paleniu np. przed lekcjami w szkole.
Gość Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 najlepiej w lesie a gdy zimno to w domku
rafus117 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 wszędze, tylko z dobrymi wariatami
PanBania Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 kazdy klimat fajny bo zawsze inne ''faza'' w zime jest zajebiscie, w domciu, kanciapa, slonko
Cielak Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Oczywiscie ze na chacie z ziomkami, przy dobrej nucie, lecz nie zawsze mozna to na swiezym powietrzu w jakims spokojnym miejscu tez sie smazy :buch:
Trust Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Panowie, moim zdaniem najlepiej palić z najlepszym ziomkiem (pozdro ORBS ) który ma poczucie humoru i wybić sie na miasto to jest coś
Mechu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja lubię wyjść na rybki i zapalić No i w chacie z kumplem i młucić w dragon balla ;D
hempu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ostatnio mnie strasznie wku***a ,że ciemno się robi o 16... ostatnio często robię sobie wyprawy za miasto i mnie już męczy że na fazie nic nie widzę
Zonk_One Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja tam lubie siedziec z dobrym towarzystwie zazwyczaj w aucie przy dobrej muzyce ...jazz/reggae/rap ..nie jakies Firmy/Peje...tylko ostr ...ogolnie asfalt produkcja...i stary polski rap..nie ebde nawet wymienial bo sporo tego i malo znane ...Domówy mnie juz znudzily..wole gdzies przebywac na dworze z komorze czyli aucie xD
Recommended Posts