norbi666994 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Możecie podziękować Mi że serwer nie działał ^^ - PRZEPRASZAM .Oświadczam iż zdejmuje admina użytkownikowi TeHaCeusz powód - wgrywanie modów bez wiedzy innych adminów. Cytuj
technik Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 THC i YFC od rana pierdolili sie z twoja robota bo rozjebalesz wszystko wiec o co masz pretensje do niego?? zostaw tak jak ustawial THC i nic nie usowaj zadnego admina. Nie znasz sie na Modach amx i grzebiesz... daj ta robote tym co potrafia zmieniac wszystko. Jest was trzech. Norbi THC i YFC dzialajcie najlepiej razem ale nie grzebiac nic tylko dodajac i poprawiajac/ulepszajac serwer a nie ze bedzie tak ze serw ciagle off... Cytuj
TeHaCeusz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 norbi zastanów się co piszesz Lepiej odpal serwa i sprawdź czy już chodzi... Bo twoich akcjach musiałem dochodzić co i jak... przeinstalowałem większość po swojemu i już nie grzeb tam! Odpalaj serva lepiej czekamy. Cytuj
technik Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 norbi zastanów się co piszesz Lepiej odpal serwa i sprawdź czy już chodzi... Bo twoich akcjach musiałem dochodzić co i jak... przeinstalowałem większość po swojemu i już nie grzeb tam! Odpalaj serva lepiej czekamy. Dokładnie. TeHaCeusz i YFC od rana dzialali razem i sie pytali co chcemy itp robili poprawki i wgrywali nowe rzeczy. WG mnie oni 2 powinnie tez miec dostep do opcli i hasel tych calych ftp zeby serwer dzialal... Cytuj
norbi666994 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dlaczego reklama t.com.pl ?Serwer jest odpalony. Cytuj
technik Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 gyucio usun POSTA z IP ktore podales... ja proponuje zdjecie IP takze naszego serwa osoby maja ip wiec bedziemy sobie podawac jak ktos bedzie chcial. Norbi usun. przypalowo jest. Cytuj
Doremu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja w sprawie admina miałem swoje 2 serwery i admina na servie kolegi więc trochę ogarniam. W cs gram 4lata Cytuj
norbi666994 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja nie zauwazylem przypalu na serwerze, jak narazie to widze aby noobow ktorzy obrazaja ludzi umiących grac od cziterow... Cytuj
Mechu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 I co z tym serwerem, działa w końcu czy nie? Cytuj
Recommended Posts