Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Fazy wkrenty schizy :D:D:D:D

Recommended Posts

Opublikowano

Thomson377 co ty pi******z?> :shock: twarde dragi dodawane do MJ??? hahahhahahahah gdzie to uslyszales w kosciele,czy na jakiejs marnej pogadance w Monarze????nie no nie moge z ciebie hahahha ale debil..... :zliscia:

Opublikowano

Thomson377 ze co ? myslisz ze Jakis dealer wolal by wydawac wiecej niz zarobi i to tylko po to zeby kogos uzaleznic i zeby interes sie trzymal ?

NIGDY !

Po pierwsze, Dealer sprzedaje jaranie po to zeby zarobic, i kazdy kto zobaczy ze towar jest nie taki jak powinien, drogi raz nie przyjdzie

po drogie ... jak to mozliwe ze jaranie jest w " 90 % " mieszane z Dragami ? i nie zmienia wygladu, zapachu, itp ?

Rownie dobrze ludzie mogli by kupywac jaranie i je Zjadac lub wciagac zeby wyjsc tanim kosztem ... xD

Thomson musze ci przyznac :P Jestes Smieszny/zabawny ... :)

Ale wez pierw pomysl co piszesz ... a nie gadasz takie glupoty ... :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zbuchany patrzę na gwieździste niebo, i mam wrażenie że gwiazdy układają się w kształty różnych zwierząt, np jakiś niedźwiadków, zajączków, które skaczą sobie po całym niebie :shock:;)

Opublikowano

Ja mam podobnie, patrząc na coś kształt danej rzeczy przypomina mi coś innego, raz miałem coś takiego że patrzyłem na liście pod żywopłotem i one były tak ułożone że wyglądały jak taki wielki żółty kameleon o.O (tak wiem, że nie ma żółtych kameleonów ;D) I tak stoję gadam z kolegą obok ale się nie ruszam i rozkminiam czy to liście czy jaszczurka, i nagle ten kameleon się ruszył ; o (a to wiatr zawiał i liść się przesunął) Tak wydygałem ze mi serce stanęło na jakieś 5 sekund i totalnie mnie zamurowało że nawet palcem nie ruszyłem, a po tych 5 sekundach od razu ciężka beka jak coś takiego mogło mi się w ogóle wkręcic ;) :]

Opublikowano

Często jak po paleniu 'idziemy w trase' to mamy beke z własnych cieni :D Raz staliśmy obok sklepu tak, że nasze cienie znajdowały się na aucie.. Kumpel gada 'eejj my wyglądamy choćbyśmy jechali w pociągu' (już beka), a po chwili mówi 'ooo a teraz wyglądasz jak kaktus!' I przez pięć minut jeszcze patrzyliśmy się na te cienie i po tych pięciu minutach sie zorientowaliśmy, że w aucie siedzą ludzie i patrzą sie na nas jak na jakiś chorych :zbakany: Wspominamy to do dzisiaj :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyły jakieś haluny typu pit bull czy nauczyciel z szafy.Natomiast często zdarzają mi się przywidzenia.Siedzimy ostatnio z kumplem na bani u niego na podwórku , przed nami był stół na którym leżało koło od rowera.Przez ułamek sekundy miałem wrażenie ,że się kręci.Podzieliłem się tą nowiną z kumplem i pompa :razz:.Kumpla starsza pomyliła mi się z jakimś nażelowanym kolesiem , lukałem na nią przez szczelinę między drzwiami a futryną więc pewnie dlatego.MJ to nie kwas ! :peace:

Opublikowano

Ja polecam po paleniu posłuchać "Resident evil" Marylina Mansona. Zajebista wkrętka. Palę najczęściej w samochodzie, gdzieś daleko od świateł. Gwarantuje każdemu w takiej sytuacji efekt schizy murowany. Nie wiem czemu, ale za każdym razem lubię to powtarzać :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no ja po ganji takich wkretek ze cos widzialem to nie mialem a zalozyciel tematu to bez kitu ma chora jazde :D szkoda mi takich ludzi...ja jedynie nie raz mam przeslyszenia siedze w domu ujebany a tu nagle slysze dzwonek do drzwi otwieram a tam nic :D albo slysze domofon patrze przez okno a tam nikogo nie ma :D ale wkretki wzrokowe to nigdy nie po MJ :D:D ziomek raz tez mial fajna akcje bylismy na miejscowie zapalic i wracajac po jakis polach patrzymy na chlopa z ziomkami a on kopie kwiatki :D:D ale tylko niebieskie:D a rosly tam tez zolte to se pomyslalem ze tez kopne tylko tego zoltego :D i jak koplem to ziomek sie do mnie drze przerazony"co ty robisz??kop niebieskich zolci to nasi :D:D a my z ziomkami polew na maksa :D a on przez cala droge dalej kopal

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Twoja Stara napisał(a):
Ja polecam po paleniu posłuchać "Resident evil" Marylina Mansona. Zajebista wkrętka. Palę najczęściej w samochodzie, gdzieś daleko od świateł. Gwarantuje każdemu w takiej sytuacji efekt schizy murowany. Nie wiem czemu, ale za każdym razem lubię to powtarzać :D

Haha ja nawet na trzeźwo mam schizy jak to słucham

Opublikowano

Witam jestem Nowy na waszym forum przypalam czasami jak mię napie......la po ciężkim dniu pracy  wtedy wszystko mię puszcza .Żaden lek przeciw bólowi nie jest tak dobry aby złagodzić ból kręgosłupa spróbujcie to się dowiecie o czym mówię .

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+