Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Teraz Czechy, może za kilka lat Polska ;P

Oto JA! Przepowiadam wam to :D

Zresztą kto wie. Przecierz od dawna wiele osob z rożnych środowisk polskich wypowjadaj sie o koniecznosci zmiany polskiego prawa.

A pozatym zobaczcie co sie dzieje za oceanem u naszego Najwiekszego Przyjaciela - USA. Coraz lagodniejsze prawo. Moze cos idzie w coraz lepszym kierunku.

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Wiesz bądź ostrożny, z doświadczenia wiem że jak kogoś już kiedyś trzepali to trzepać będą go często. Zrób sobie przerwe zdetoksykuj sie, nie sadź nie pal przeczekaj

Gość Gandzior89
Opublikowano

to jest calkiem mozliwe ja dostalem tez zawiasy za planty po 60 cm wysokosci

Opublikowano

ja znam typa co go kobita ni mogła zmienic a jeden taki incydent z pieskami i juz dlaniego prawie niema zagrożenia karnego z tytułu obowiązującej ustawy.poprostu zmienił sie na lepsze

Opublikowano

norbi666994 niestety ma racje, wiem z własnego doświadczenia. Tajniacy złapali mnie i koleszke na piwku i akurat waliłem bucha co prawda schowałem lufe za plecy(tak w razie czego bo nie wiedziałem ze to psy) a tu bach wyjeli legitymki przeszukanko itp. myslałem ze bedzie bez przypału bo w korku zostało juz niewiele z resztą nie wiem bo jzu mi jej nie oddali :P(fart ze nie znaleźli 2,5g które rzuciłem obok siebie na ziemie :P ). Na komisariacie mnie trochhe postraszyli itd. ale podsłuchałem ze mają za mało materiału zeby sprawdzic testerem wiec poczułem sie pewniej ale oni wpadli na pomysł zeby przetkać lufe no i to tester juz wykazał bez problemu :/. Nie wiedziałem ze w PL takie srogie prawo bo wróciłem po dłuzszej nieobecnosci w kraju wiec poszedłem na wszelkie ugody na szybkie przeszukanko w domu i zeby mnie na dołek nie wieźli:p a prokurator powiedział ze dostane 6m w zawieszeniu na 3latka kuratora 500zł grzywny :/ zdołowało mnie to... w sumie mineło juz z pół roku ale sprawy jeszcze nie miałem ;] ale tak łatwo sie nie poddam :smoke: bede sie starał jeszcze jakos bronic ale jak to wyjdzie to nie wiem :P uważajcie Ziomki i ZIomalki bo łatwo wpaść za damski chu*

:elo:

Mialem podobna sytuacje z kolesiami. Idz z prokuratorem pogadac zeby umozyl postepowanie. Mi sie udało :D

Miałem farta bo sprawe prowadzila mloda du*a i jak sie okazalo pozniej calkiem spoko babka ;)

Na bank nie zaszkodzi jak pojdziesz pogadac, a jak nic nie zrobisz to Ci dopierdola z marszu zawiasy :confused:

Opublikowano

Tez mysle ze nie musial sypac ale jak nie jestess typa pewien to lepiej nie tzrymaj niczego w domu a juz na pewno nie w pokoju bo sie mozesz zdziwic ktoregos poranka :joint:

Opublikowano

A u mnie w mieście często spotykaną akcją jest że zatrzymująca policja wywala z tekstem "Jak macie tylko zioło to sp******ać" itp.

A więc chyba coraz bardziej nie opłaca im sie zatrzymywać ludzi tylko z weed?!

Ale macie zajebiscie tam u Ciebie.

U mnie w miescie ja i moich trzech ziomkow lezalo na glebie pol godziny w marcu bo jednego lolka znalezli. Dla mnie i dla drugiego kolesia kajdanek nie starczylo a dwoch innych bylo skutych

To byli akurat kryminalni. W zyciu takich pojebow nie widzialem :wacko:

:D :D :D

Opublikowano

ziomek z tego co przeczytałem rozumuje że miałeś same 2 lufy bez nabitego stuffu... A jeśli trafisz na spoko policjantów i nie będziesz cwaniakował to nic ci za to nie zrobią... Wiem coś o tym

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+