Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

ok dzięki wielkie za pomoc, spróbuje cofnąć te zeznania, a czy mogę teraz mówić same bzdury? czyli to nie moje, udowodnijcie mi to.. i tak dalek i tak dalej, jeśli wczesniej składałem prawdziwe zeznania ?

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Czy to rosło na twojej posesji ? jeśli nie to jak może być twoje ? nie wiem czemu niektórzy tak łatwo sie do wszystkiego przyznają

zeznania zawsze mogłeś złożyć pod przymusem policji

Opublikowano

nie rosło wgl na mojej i nikt mnie na tym nie przyłapał ale są świadkowie którzy nie raz mnie widzieli jak tam chodze podlać.. tyle że maja jedynie dowody słowne które NIBY mogą sobie wsadzić.... czyli jest jeszcze jakaś nadzieja że zawiasów mi nie wjebią : )

Opublikowano

Bigos jak poddałeś się dobrowolnie karze to pan policjant po przesłuchaniu zapewne zadzwonił do prokuratora i on z miejsca wydał ci wyrok i żadnej sprawy nie będziesz miał !!. Sam tak miałem że poddałem się dobrowolnie miałem przy sobie ponad 1g i dostałem wyrok od prokuratora o godzienie 21:23 pies zadzwonił do prokuratora i wszystko mu wytłumaczył.

Jeżeli nie poddałeś się dobrowolnie karze to wtedy ma się sprawę w sądzie jeżeli ją przegrasz będziesz bulił koszta sądowe.

na tym to wszystko polega

Opublikowano

i myślisz że ludzie będą chodzić po sądach i zeznawać przeciwko tobie? możesz powiedzieć że znalazłeś taką roślinke i chodziłeś oglądać jak rośnie :D

Opublikowano

Przyznałeś sie bo cie straszyli i tyle , nie sa wstanie Ci uduowdnić ze to twój krzak. na pewno uda sie to odkręcić tylko działaj puki czas

Opublikowano

byłem na komendzie nie da sie już nic odkręcić, ale powiedział ten psiarz że poszło do ekspertyzy i zalezy ile THC będzie miało to mleczko z krzaka bo on nawet topów nie miał... jest SZANSA ale bardzo nikła że mi to prokurator umorzy, a jak nie to licze na niższe zawiasy..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+