Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Znaleźli przy mnie 3 g tematu, byłem wystawiony, jak mogę się z tego wywinąć... słyszałem coś o leczeniu że to mi pomoże, proszę was drodzy konopniczanie o jakieś rady?

Pozdrawiam

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

był gdzieś artykuł z poradnikiem jak sobie radzić w takich przypadkach, 3g to nie powinno być za dużo. Powiedz że spać nie możesz i sam to konsumujesz. Alk na Ciebie przed snem nie działa tylko to;)

Opublikowano

pytanie ile msz lat, czy byles juz notowany, jesli to za co. jak masz czyste konto to dostaniesz grzywne i ewentualnie odrobki. a jak dobrze trafisz to nic Ci nie zrobia bo od roku prokurator moze umozyc postepowanie za niewielkie ilosci

Opublikowano

Mam 19 lat, palę od 14 roku życia, jestem osobą niekaraną i to pierwsza moja wpadka tego typu. Odmówiłem składania zeznań, nie byłem na dołku i przeszukanie chaty nic nie wykazało. Adwokat nie wchodzi w gre bo najzwyczajniej w świecie mnie nie stać.

Opublikowano

A nikt nie wpadl na to ze policja zamontowala na drzewie kamerke, zeby sfilmowac kto opiekuje sie krzakami, a galezie poprostu zaslanialy widok na konopki i trzeba je bylo przyciac? Na twoim miejscu nie pojawialbym sie na spocie przez jakis miesiac.

Opublikowano

dokładnie, ostatnio widziałem w TV takie kamerki do podglądania zwierząt, mocowane do pnia na akumulatory. Tylko pozostaje kwestia czy takie stosują

Opublikowano

Planty rosną dalej ładnie.Nic nie brakuje, nie widać śladów przebywania kogoś na miejscówce. Na automatach topy puchną, zwykłe pną się w górę. Ścieżka zarosnięta młodą pokrzywą, gałęzie schną dalej nie ruszane.

Opublikowano

Rozejrzyj się za tymi kamerami. Może któś był na "wycince" i został przyłapny zostawiając to, lub ściął to i czeka na przesezonowanie, by wyschło nieco i w piec. Jak nie ma kamer na drzewie, to mio to postaraj się znaleźć spota min. 2-4km od tego i wsadzaj ponownie. Najlepiej wysadź w nocy, załatw samochód, zapakuj to w bagażnik i pojedź posadzić. A jak nie masz tak dużych drzew, to możesz zapakować w plecak po kilka, albo ew. w nocy przemycać.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+