Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Podaj wymiary szafy, bo link nie działa. Ale myślę, że jak będzie za gorąco, to po prostu wrzucisz 1 wydmuch więcej z szybą. Btw. nie wkładaj grubego mylaru, bo się nagrzeje i nie zbijesz temperatury, właśnie u mnie w boxie był z tym problem :). Kup koc do wyłożenia i ogień :P

Opublikowano

Temp w piwni aktualnie wacha sie w porywach 10-15 myslisz ze do 25-29 dojdzie temp w tym boksie przy takim rozstawieniu wiatrakow?

Powinna dojść ponieważ jeśli na zewnątrz growboxsa jest 10-15 dodając tą twoją żarówkę i rozstawienie wiatraczków to do 25-29 raczej dojdzie jeśli będziesz miał 24/24 żarówkę i włączone non-stop wiatraczki to na takiej temperaturze powinna ładnie się zatrzymać i pięknie rosnąć w górę :elo:

Opublikowano

Witam mam zamiar robic boxa o wymiarach oklo 90cm-dł 40-szer 90-wys i moje pytanie jakie oswietlenie powinno byc myslelem na Hps'em 70w lub 100w ? :) i jeszcze jedno ile do takiego boxa af wejdzie ? :peace:

:elo:

ps: nie wiem czy w dobrym dziale napisalem z gory przepraszam jak cos ;)

i z gory dziekuje za odp :peace: :peace:

Opublikowano

loo to sie troszke zagalopowalem :D nie wyrobil bym na prad :D potrzebuje czegos tak na hps'a 70-100w i 3-4 af :)

:peace:

mozecie pomoc chodzi o wymiary na szer moge miec max 40 , reszte moge zmienic dowolnie ;)

:peace: