kamilciu45 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Elo!19 maja poszedł w donicę jak na obrazku poniżej (około 3-4 litrowa).Ziemia kupna o Ph 6,5-7,5Nasionka od Grzesia - Pozdrawiam gorąco (dobre sionka - na 7 wzeszło 6) Po wykiełkowaniu był pod świetlówką przez 8 dni pozniej wyladowal w tunelu foliowym.Podlewana codziennie lub co 2-3 dni zaleznie od czasu jakim dysponowalem.Juz po harvescie i jestem raczej zadowolony, pomijając fakt iz przenawozilem rosline i zolkly koncowki lisci.Zielsko jest naprawde dobre - zapach bardzo intensywny, lesny, wali po dynce dobrze/b. dobrze to chyba tyle ;]w tym momencie nie moge znalesc fotek z poczatkow "uprawy" jak znajde to dodampalonko wyjeb**** Kazdy kto probowal to bardzo chwalil. 3-4 buszki i pelen high na co trzeba uwazac? ja popelnilem chyba jeden blad - przenawozenie :?OutCup w tym miesiącu się dopiero zakończy. Mamy bardzo fajne nagrody Wyjawienie zwycięzców będzie do 21 grudnia, rozpiska nagród do 28 grudnia. Nagrody będą pewnie rozesłane po nowym roku
Gość Fryc_20 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Fryc_20 - Out-Door mixx Witam wszystkich:) pochwale sie dzis wam moimi roslinkami...Zdjęc z ich młodosci nie mam zbyt wieleCo do nazw to ich nie pamietam wiem ze kupywałem wszystkie jakie były, były pozaznaczane na karteczkach co to sa za odmiany, ale po jakims czasie sie zmyło przez deszcz i nie pamietam ktore sa ktore:(Odmiany ktore kuupowałem to:BLUBBLEBERRYEARLY GIRLLOWRYDER#2TOP 44EARLY SPECIALSadzonki rosna na ziemi 2klasy, nawozeniem zajmuje sie moja mama poniewaz wie po jakich sterydach dobrze rosna heheA oto fotorelacja:zdjęcia przepadły
Gość Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Można poprosić o jakąś aktualizację lub informację dotyczącą paczek? Ja jeszcze nic nie dostałem i nie wiem czy mam czekać czy już nie robić sobie nadzieji?>
mooniek13 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja dostałem nagrodę, dzięki wielkie za kozackie nawozy dla hemp.pl. Do następnego hehe
Gość K44_ Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 zobacze co z moją paczką jutro, dam jak coś info na dniach. EDIT: paczka doszła, bardzo pozytywna :-) dzięki jeszcze raz organizatorom i sponsorom ;] pzdr
Recommended Posts