Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

oj przesadzacie :D ja tam wrzucam do wody z rana i nastepnego dna z rana wyjmuje robie precuszing i wrzucam na mokre waty i do szuflady po dwoch dniam mam jedno centymetrowe kly i wieksze :D tylko pamietajcie aby bylo im wilgotno

Opublikowano
Da rade takie cos,ale jak dodasz tej azofoski to nie bedziesz mogl odrazu w tej ziemi kielkowac bo ci korzenie popali.

za tydzien przekopie miejscowke i wymieszam ja... w tym samym czasie zaczne kielkowac nasiona w doniczkach... po 2 tyg moge je juz wrzucic na spota ?

Opublikowano

Wiatam mam pytanie. Jezeli pakuje roslinki pod termos na dworze to musze rano sciagac z nich ten termos czy moga tam siedziec caly dzien ? Bo zastanawiam sie czy sie nie ugotuja jak np. caly dzien swieci slonce :?

Opublikowano

Sorry za głupie pytanie, ale nie znam się za bardzo a chce zaczynać out, a nigdzie nie podano konkretów : otóż ile właściwie ziemi mi potrzeba na 1 roslinke? A dokładniej na małego automata? Naprawde nie wiem po ile liczyć itp. I jeszczcze jedno -jeżeli dodaje obornik to w jakiej proporcji mieszać z ziemią?pół na pół? Z góry dzięki.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+