Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Kolejne pytanie; jakie znaczenie ma data wysiewu? Zakładając, że rośliny zaczynają kwitnąć w okolicy sierpnia, to czy np. posadzone w czerwcu będą tak samo dobre jakościowo jak kwietniowe, tyle, że po prostu mniej okazałe?

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

najlepiej wysadzic automaty jak jest juz odpowiednia pogoda i wiesz ze taka zostanie czyli mysle ze w maju po zbiorach jeszcze jedna partie mozesz zawsze wysadzic

Opublikowano
więc jak bardzo jest czuć jedną roślinkę? (lr classic)? czy jedna taka zieleninka potrafi roznieść zapach na kilkadziesiąt metrów (zwłaszcza że to malutki lr)

Nie będzie jej w ogóle czuć, chyba że podejdziesz bardzo blisko ;) btw chcesz posadzić na outdoor tylko jedną roślinkę ? :roll:

Opublikowano

myślę żeby zrobić minimalny minimal :joint:

bo nigdy wcześniej nie sadziłem

i teraz może zasadzę tak z 3 - 4 rośliny z tym że w znacznych odległościach od siebie i stąd to pytanie :wink:

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu jednak posadził z 10 :D Bo wiesz, połowa to będą faceci, coś ci ślimaki zeżrą, coś wpierdzieli sarna albo inny dzik więc żebyś nie był rozczarowany. No chyba że masz jakieś 100% pewne miejscówki :ganja:

Opublikowano

Właśnie z miejscówkami jest problem bo na tych terenach ludzie chyba wszędzie w każdy krzak się wpieprzają (naścinać drzewa) :? .I tak myślę że jak posadzę jedną nawet w takim miejscu gdzie ktoś po te drzewo się wwali to może nie zwróci na roślinkę nawet uwagi bo co innego jakby rosło z 5 ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+