Skocz do zawartości
thc-thc

hempowo

Recommended Posts

Opublikowano
Siemka

Mam pytanko czy White Widow nada sie na out'a ??

Nie! Chyba chyba ze pogoda bedzie zajebista... ale na Twoim miejscu wybrał bym jakols pewniejsza odmiane - jest wiele takich :)

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
To musisz się wybrać gdzieś dalej :wink:

Ja jednego spota będę miał 15 km od domu :D

Tylko ja nie wiem czego szukać... Bo przecież jeśli to będzie otwarta polana - to będzie widać, jeśli las - niebędzie światła...

Opublikowano

Jak juz jestesmy w tym temacie to mam pytanie skad bierzecie wode na spota z domu w butelkach raczej nie bo jak ja chce miec z 30-40krzakow to za wode bym troche zaplacil :shock:

Opublikowano

Woda z takich zbiorników jest dobra dla naszych roślinek. Jaką najniższą temperaturę wytrzymują konopie? W tym roku wiosna ma przyjść wyjątkowo wcześnie a aj chciałbym posadzić jak najszybciej, myślicie że w połowie marca na spota będzie ok? Nie wiem czy to już było, ale wrzucam fragment prognozy sezonowej z twojapogoda.pl

Marzec z wcześniejszą wiosną

Marzec przyniesie bardzo ciepły początek wiosny, który nastąpi nieco wcześniej niż zazwyczaj miało to miejsce. Nadal będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych i suchych dni. Niewykluczone, że miejscami zacznie się pojawiać susza. Pod koniec miesiąca temperatura będzie już osiągać w cieniu od 15 do 20 stopni.

Kwiecień bardzo ciepły i suchy

Wiosna zacznie się mocnym akcentem. Będzie nie tylko bardzo słonecznie i sucho, ale również bardzo ciepło, a w drugiej połowie miesiąca także gorąco. Temperatura może sięgać w cieniu maksymalnie 25 stopni. Kwiecień będzie więc kolejnym miesiącem z temperaturą powyżej normy wieloletniej.

Maj, czerwiec i lipiec gorące i suche

Tegoroczne lato przyniesie nam bardzo wysokie temperatury. Nie musimy się więc obawiać kapryśnej aury. W niektórych regionach naszego kraju pojawi się susza, która może powodować podobne spustoszenia do ubiegłorocznych na zachodzie Polski. Tym razem jednak największy niedobór opadów może się pojawić w dzielnicach wschodnich i południowych. Inna sytuacja będzie miała miejsce w krajach śródziemnomorskich, które są latem celem wyjazdu wielu Polaków. Często będzie tam padać deszcz i grzmieć, a temperatura może się utrzymywać na poziomie niższym niż w ostatnich latach.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+