Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań do doświadczonych hodowców odnośnie nawożenia:
W jakich odstępach czasowych (co ile dni) najlepiej stosować biohumusa dla automatów rosnących na oucie ? Dodam że rośliny mam blisko siebie więc dostanie się na spota nie stanowi problemu.
Drugie pytanie to jakie nawozy (chodzi o NPK) najlepiej stosować na flo i w jakich odstępach czasowych je stosować ?
Trzecie: Czy nawozy na kwitnięcie stosować od pojawienia się pierwszych włosków na szczycie ?
Czwarte: Czy podczas kwitnięcia nadal stosować biohumusa ?
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam .

Opublikowano

1.Co tydzień, jedno podlewania czysta woda drugie z biohomusem.

2.Pk 13/14 uzupełniony czymś z azotem np tootal bloom, lub planton k dostępny w każdej kwiaciarni plus coś z azotem

3.Ta

4. Biohomus stosujemy jakies 3-4 tyg kwitnienia przy normalnych odmianach, w af stosuj 2 tyg potem samo K i P

Raczej tyle,powodzenia

Opublikowano

Siema, mam pytanie chodzi o to że mam 12 roślinek w kubeczkach 2tyg i czas na przesadzenie. Nie mam tyle hajsu aby dla każdej przeznaczyć 25L ziemi i ja wkopać, wiec chce poczekać do pokazanie płci. W jakie doniczki, ilu litrowe mam je wsadzić aby spokojnie sobie rosły do pokazania płci? Rośliny wszystkie są na outdoor.

Opublikowano

Dokładnie ziemia kosztuje 5zł 25l można dostać w biedronce wiadomo nie musisz dawać ziemi 25 na krzaka wystarczy ze dasz 5 jak ziemia ma dobre ph - gorzej jak masz ziemie kwaśną to musi być doniczka worek tak żeby korzenie nie stały w kwaśnej ziemi -wykop dołek na samym dnie dołka wymieszaj ziemie kupną ziemią ze spota następnie daj ziemie kupna w korzenie sadzonki i na wierzch przysyp ziemią ze spota i powinno być ok 5ldo10 spokojnie wystarczy :D

Opublikowano

Kiełkuje nasionka, siedzą już w kubeczkach wiec dałem je na strych do okna dachowego. Dzisiaj jest tam bardzo gorąco myśle że może na nawet z 30C. Taka temp może zaszkodzić?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+