Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

ale jak to karły przeciesz i tak beda szły na out door te sadzonki gdzie rozwiną skrzydła ...CenzurA niechce zjebac 40 pestek hehe w tatym roku trzymalem w 0.5 gdzies przez 2 tygodnie

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

jesli chodzi o odmiany to wtym roku stawiam na większość auto flow od grzesia z ciekawosci bo nierobiłem jeszcze takiego outa z auto flow...noi chce wykorzystac kubeczki bo niemam tyle miesca zeby 40 doniczek wpierdo...

Opublikowano

sadzonka ogulnie da rade nawet kiełkowac spocie ????? hahah lekko sie zajebałes chyba nasionko...pozatym zaduze ryzyko lepiej pod lampa porobic sadzonki jest lepiej

Opublikowano

Bardzo dobra metoda to wykiełkowac w domu i jeżeli roślinka wychodzi z ziemi po wywalic odrazu na spota przykryc butelka i zajebiscie rosnie odrazu przysosowuje sie do podłoza wiatr wzmacnia łodyge itd Nie ma sensu duzych sadzonek sadzic na spota według mnie.

Opublikowano

Sens dawać sadzonki na spota jest większa roślinka wytrzyma gorsze warunki na spocie. Ja osobiście tez kiełek i na spota pod butelki lecą w połowie kwietnia w zeszył roku poszły i kozak było :zjarany:

Opublikowano

Witam panowie ! Kiedy zaczynacie kiełkowanie i wsadzanie na spota ? Ja w tym roku wywalam automaty koło 15 kwietnia zobaczymy jak mrozy będą a wcześniej w boksie potrzymam żeby podrosły trochę :zmiazdzony:

Opublikowano

około, to sobie nie planuj.

jeśli kiełkujesz w domu i chcesz trzymać w boksie, to masz luzik.

Ale pamiętaj, ze i tak i tak wysadzisz dopiero jak będzie sprzyjająca pogoda.

15. kwietnia często jeszcze są dość poważne przymrozki.

najbezpieczniejszą datą jest kilka dni po majówce, ale oczywiście jak wcześniej będzie ciepło, to można wysadzić i liczyć na to, że nie zmarzną.

Opublikowano

mam pytanie nigdy niejarałem automata a wtym roku chce posadzic same auto z kul od grzesia ... czy niebde zawiedziony paleniem z auto flow z outdoora???

Opublikowano

Jasne, że nie. W zeszłym roku na oucie miałem 5 różnych strainów automatic, w tym jeden od grzesia i naprawdę byłem zadowolony. Co mogę powiedzieć o afach z outa? Strasznie pięknie pachniały, szron był też całkiem całkiem. Moc o wiele lepsza niż typowe palenie od dila.. Częstowałem ziomków, którzy nie wiedzieli, że to moje własne jaranie i byli zachwyceni Naprawdę polecam automaty na oucie..Z tym, że nie może zabraknąć też 2 metrowych palm

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+