Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Mam problem z kiełkowaniem. Wiem, że są poradniki na forum, ale właśnie w nich znalazłem pewne niedociągnięcia. Jeden tutorial mówi, że pestki muszą być trzymane w wodzie 5 godzin, na co drugi zaleca 24 godziny. Będzie to moja pierwsza uprawa, więc chcę, żeby wszystko wyszło jak należy. Pytanie: ile godzin mam trzymać nasionka w wodzie?

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

busiek7 Proponuje ci Ruderalis Skunk. Ta odmiana wybacza błędy początkujących growerów i napewno dojdzie w naszym klimacie ,a nasiona femi na 99,9% będą kobitami.

Tetrahydrokanabinolowy Nasiona włóż pomiędzy zwilnoną gaze w jakimś pudełeczku i poczekaj ok.24h na kiełek ,a następnie wrzuć nasiona do ziemi.

Opublikowano

POgoda fatalna ;/ Do tego jest tak zajebista wilgoc ze zaczyna wszystko gnic ;/ a tu przez nastepny tydzien bd jeszcze lac ;///////

Opublikowano

Gaza ta jest dostatecznie wilgotna, nawet wlej troszke wody do pojemnika a za 5-10h ją wylej. Ja tak robiłem i 100% kiełkowalności(czasami precrushing pomagał).

Opublikowano

Ostatnio przez tą pogode strasznie mi się roślinki wyciągneły i chce juz je na spota wysadzać bo nie ma sensu je dalej w domu trzymać zeby się tylko wyciągały. Przy wysadzaniu oczywiście przysypie je tak żeby już nie były takie wyciągnięte, i tu moje pytanie, moge zasypać ziemią te 2 pierwsze okrągłe listki ?? Czy będą one jeszcze potrzebne roślince ?? Czy coś się jej stanie jak je przysypie ??

Pozdro :zmiazdzony:

Opublikowano

Też nie mam spota przygotowanego jeszcze ale taka pogoda jest idealna żeby go przygotować, nikt cie nie zobaczy jak będziesz przy nim robił bo komu się chce wychodzić z domu w taką pogode :)

I ponawiam pytanie czy moge zasypać ziemią te dwa listki okrągłe co pierwsze wyrosły ??

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+