Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

2 syte garscie powinny wyjsc 40-50g wiec dobrze ;) sam dzisiaj wazylem i 2 garsci ~ 40g. do ziemi dozuc 2 lub 1 garsc dolomitu i powinno byc git, jesli nie chcesz to mozesz zostawic chyba nic nie powinno zlego sie stac ;)

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Dzięki wielkie jeszcze raz z odp. Jeszcze chciał bym się dowiedzieć kiedy mogę sprawdzić płeć u Passion1? oczywiście ona jest bez aurofloweringu.. a czytalem na forum w poradniuku, że płeć bez auto dopiero liiec sierpień... więc wychodzi na to ze po ok 4miesiącach dopiero bede mogl pomidory z niej zebrać - . 0 ?

Opublikowano

Dzięki wielkie jeszcze raz z odp. Jeszcze chciał bym się dowiedzieć kiedy mogę sprawdzić płeć u Passion1? oczywiście ona jest bez aurofloweringu.. a czytalem na forum w poradniuku, że płeć bez auto dopiero liiec sierpień... więc wychodzi na to ze po ok 4miesiącach dopiero bede mogl pomidory z niej zebrać - . 0 ?

oj ze spokojem. Ja u mojego Passiona płeć rozpoznałem dopiero w połowie lipca. Zbiory - 2 część września .

W zeszłym roku wysadzałem początek kwietnia, teraz będę go wysadzał jakoś początek maja

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie. Jakiej jakości będzie palenie wyhodowane z nasionek Passiona #1 (regular) na outdoorze gdyby doszło do zapylenia żeńskich roślinek o ile takowe się pojawią? Jakie macie doświadczenie z nasionkami regular? można liczyć na 2 roślinki żeńskie? Może jakiś sprawdzony seedbank, gdzie zawsze Wam zdarzała się kobietka w tym stadzie (5 nasionek) :> Jakie jest palenie z męskiej roślinki?

Dziękuje i proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Jakie polecicie nasiona na drugą w życiu uprawę :) pierwsza zakończona prawie sukcesem z jednego krzaka ok 30 gram :). W tym roku chcem coś z AutoFlow co polecicie? najlepiej coś taniego i dobrego z powodu ograniczeń finansowych. a i pytanie, bo mam troche nasion ze zbiorów zeszłorocznych bo zostały zapylone przez samosieje rosnące nieopodal, czy z nich coś będzie?

Opublikowano

siema mam porobione 5 dołów na out, 3 po 20L kupnej ziemi z mało ilością gleby tam obecnej oraz 2 po 30L też z mała domieszka. Mam 2xWR regular, 3xWR feminized, 1xSwiss mix ,jak proponujecie to rozplanowac?? co w jakie doły?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+