Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam moje krzaki ruderalis skunk zaczeły kwitnąć pószczają odnogi rośliny są po pas czy już więcej w góre nie urosną?Mam zamiar teraz podlewać florovitem jakie dawki proponujecie pod jednego krzaka? :ganja:

Opublikowano

mam takie pytanie ile jej jeszcze zostalo do konca?

Jest to Great White Shark wysadzony ok 5 maja, podlewany na poczatku biohumusem jak pokazal plec to podlewany Plantonem K.
Pozdrawiam :ganja:

Opublikowano

Jak powinny wygladac roslinki Mighty mite po 2 tygodniach ? Moje maja juz 2 tygodnie i planuje je jutro wrzucic na spota , od razu moge je lac biohumusem co 2 dzien ?

Opublikowano

Hej posadziłem sobie lowryder'a to chyba Diesel x AK47 jakieś 2 tygodnie temu i jest to mój pierwszy lowryder nie mam zbyt dużego doświadczenia z tymi małymi skubańcami :D i teraz pytanie co robić jeśli jeszcze dobrze nie urósł a już ostro kwitnie jest oczywiście dziewczynką i teraz nie wiem czy np. nawozić biohumusem żeby jeszcze trochę urósł czy już plantonem K??? Bo fima już nie zrobię a planowałem. Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje.

Opublikowano

2pacalypse, Zależy jakim Biohumusem jak EXTRA to tylko na flo nie lej juz nawozów z azotem bo przeszkadza to krzunkowi jak kwitnie topki ch****o wyglądają. :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+