Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam! Mam 3 Diesel Rydery na spocie, obecnie mają 70 dni i mam kilka zdjęć i pytań.

Kiedy harvest wnioskując po zdjęciach?
Niektóre liście wydają się niepokojące, nie wiem co je gryzie :D
Ile mniej więcej może być z tego gram?

Nawozy to Florovit i Plankton K

1 największa rozwija się równomiernie, a dwie pozostałe mają topy główne bez lasu białych pistli, jest kilka brązowych, zaś boczne już mają białe pistle. Odpowiedzcie o co w tym wszystkim biega :D
Czyli widać że ten rozwija się dosyć równomiernie.
2 roślina

Opublikowano

co z nią? dałem jej dolomit i pk 13/14 ale i tak za wiele nic nie dalo, da rade jeszcze jakos przywrócic zieleń liścią? jak nie to zaczyne lac uz chyba ripen, ta miała mniej ziemi i troche mniej naswietlona miejscówke od reszty rodzinki i pewnie dla tego...

Opublikowano

Doradzcie mi co mam robic!

Na spocie stoi 20-30cm wody. Rosliy powoli seie robia oklapniete. Maja po okolo 60-70cm - czylui spore. Przesadzac je w inne miejsce? Bo nie sadze zeby tyle wody szybko wsiaklo w ziemie.

Jak je przesadzac, wykopac normalnie szpadlem? Wiem ze duze ryzyko uszkodzenia korzenia ale jesli z 7 roslin uratuje 2 to bedzie sukces bo w tej wodzie nic z nich nie bedzie i sa spisane na straty :/

Jak gleboko kopac szpadlem? Korzenie chyba rozwijaja sie w poziomie a nie w pionie?

Pozdrawiam

Opublikowano

ernim1, Są troszkę duże... ale dasz radę przesadzić. Jeśli uszkodzisz korzenie to zmniejszysz szansę na przyjęcie się ich, ale czuje ,że nie da się inaczej. Korzenie rosną raczej w pionie... Odrosty na boki korzenie pojawiają się później. Więc licz się z tym ,że spotkasz długie i głębokie korzenie.

Opublikowano

Posadziłem w doniczkę na balkonie i myslałem ze nic nie bedzie z tego bo ostatnio prawie słonca nie było dopiero w tych ostatnich dniach sie ruszyły. Oto fotki:

White Dwarf1
109.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

White Dwarf 2
113.jpg

114.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+