gondziu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 noo ja potrzebuje jakąś dobrą pogodynke.. i nie podsyłajcie linka do tematu apropo tego bo znam
fulllogic Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, Jeżeli nasionka pływają już w wodzie od 8 godzin to czy mogę jeszcze przerwać ten proces bez żadnej szkody dla pestek i powrócić do tego za np. tydzień? Pośpieszyłem się trochę z kiełkowaniem a pogoda ma się podobno popsuć. Z góry dzięki za odpowiedź
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, Jeżeli nasionka pływają już w wodzie od 8 godzin to czy mogę jeszcze przerwać ten proces bez żadnej szkody dla pestek i powrócić do tego za np. tydzień? Pośpieszyłem się trochę z kiełkowaniem a pogoda ma się podobno popsuć. Z góry dzięki za odpowiedź Podejrzewam, że woda już zaczęła działać na pestki i wyciągnięcie ich, to po prostu zły pomysł. Nic się chyba nie stanie, jak z tydzień dłużej potrzymasz sadzonki.
TRANSCENDENTALNY Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To wszystko zależy od Ciebie i od POGODY nie martw sie, starczy ci
zgodny Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 masz podstawy na forum . tylko poszukać, oświetlenie jest zależne od boxa, jak będzie miały to pewnie kilka energooszczednychswietlowek, a jak duży to hps by stykł... szukaj Źle się zrozumieliśmy Chodziło mi bardziej o to na jaki fotoperioid powinienem nastawić hpsa
bongos1 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dostałem w gratisie 3 pestki Satori x White Rino, opłaca sie to wyrzuciać na outa? Czy nie ma szans że przetrwa.
WeedSmoker Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pomidory już drugi dzień tym samym miejscu są:/
Audi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jest może jakiś ściemniacz światła automatyczny który przełącza światło 20/4, żeby po 20h gasł na 4 godziny np
lampa Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a do tematu, czym chata bogata, wystarczy odrobina chęci
WeedSmoker Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Po to jest ten temat żeby się wszystkiego dowiedzieć, ale z drugiej strony wystarczy przeczytać kilka tematów i wszystko jasne...
Recommended Posts