dontsmoke Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czy dojdą w Polsce następujące odmiany? -early special -master kush -voodoo
Blunt Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Mam w planach potrzymać swoje passiony przez 2 tygodnie w boxie pod lampą hps 150w zanim pójdą pod chmurkę.. i jako amator mam pytanie, czy to jest dobry pomysł? Jeżeli tak, to ile godzin na dobę lampa powinna grzać? Z góry dzięki za odpowiedź
Edward Weed Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Co do podhodowania to bardzo dobry pomysł a co do lampy to musisz napisać jaka jest jej moc i jak duży jest growbox oraz ile roslinek ma sie pod nią wychować Pozdrawiam nieudaczników którzy nie poszukają sobie odpowiedzi na forum! A były już takie tematy!!! No ale nic trzeba pomagać uwstecznionym osobą.
cheton Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Obcinasz dno butelki i nakladasz na rosline.Daje to tyle, ze ta butelka chroni mlode rosliny przed zwierzyna/wiatrem, itd.
gibonas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 zamawiał ktos z was w tym roku pestki firmy dutch passion? ja zamówiłem kilka paczek i w kazdej paczce były małe pestki, jedna paczka była reg i w niej były ładne a reszta femi i były małe
WenszoncyWonsz Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Mam pytanko. Kupiłem ostatnio nasiona i teraz mam dylemat, bo nie wiem czy może im się coś stać tzn. w jakim miejscu należy je przechowywać? Mogą się one jakoś zepsuć?
MopMan Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Szykuję się do mojego pierwszego outa i zdecydowałem się na af feminizowane, powiedzcie które z niżej wymienionych będą najłatwiejsze do uprawy i czy wogóle coś z nich wyrośnie:White Master Femi Seed GGS <<White Russian Femi Seed GGS << trawka.org/seedbankWhite Killer Automatic Feminized <<Ak47 x White Maser Femi AF GGS << quakemindDiesel Ryder x White Russian Femi AF GGS << quakemindZależy mi żeby jak najszybciej zasadzić je już na spocie ponieważ niemam zbytnio jak je trzymać w domu. Następne pytanie to co ile mniej więcej trzeba doglądać spot. Doczytałem że najlepiej af sadzić od początku maja, prosze o weryfikacjeCzy będę musiał taszczyć ziemie grodniczą czy wystarczy zastana ziemia i jakieś nawozy ?z góry dzięki za pomoc
majkiel91 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 W dniu 16.03.2010 o 12:36, noobozor napisał(a): Ktoś tam wcześniej pisał, że przykryje sadzonki butelkami. Jak to wygląda? Biorę 1.5L butelkę obcinam "kurek" i po prostu nakładam na pomidora? Daje to coś? Nie można zapomnieć też o tym, żeby w butelce porobić dziurki żeby była dobra wentylacja
gibonas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 mam pytanko:jakich wymiarów ma być dołek zeby weszło tam 10 litrów sklepowej i 10 litrów ze spota ziemi, 5 litrów steropialu, 1 litr keramzytu.(plus tam jakies dwie szklanki dolomitu). i jak głęboko kożeń idzie w dół?
mihipoznan Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diesel Ryder AF, White Master AF, Automatic Skunk AF (b.szybki) - wszystkie te odmiany są gotowe w 60 dni od kiełka. Zresztą prawie wszystkie odmiany z AF dochodzą około 2 mies.
Recommended Posts