GanjaFarmeR Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 panowie chciałem zapytać o 2 przypadki 1. niektóre liście są zwinięte, jaka jest przyczyna? 2. niektóre liście mają żółte plamki sorki za jakość zdjęć ale nie są moje. Zawiniete liscie i plamki moga oznaczac niedobor potasu
IwannaGrow Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Z cyklu szybkie pytanie szybka odpowiedz. Jaki jest max termin sadzenia autoflo o krótkim żywocie. Dr, ak itp żeby doszły na 100%? lipiec ? pocżatek ? koniec ?
master_kark Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam Tylko nie bić za głupie pytanko Wiadomo jest już trochę późno na uprawę. Chciałem zamówić sobie nasionka teraz nie wiem które wybrać. Passion#1 czy może White Shark Automatic. Teraz mam dylemat bo nie wiem czy zainwestować w zwyklego passiona czy automata. Automat trochę droższy od tego passiona. Dodam że będzie to moja pierwsza uprawa, ale już trochę wiem na ten temat i na pewno poradzę sobie z tym. PS. co powiecie o Sweet Edi?? Bless
RasTafari Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czekaj Ale jeżeli tak się stresujesz, to możesz bardzo delikatnie ( naprawde delikatnie ) odkopać ziemię i zobaczyć czy kiełek się pnie w górę czy nie. A ja mam takie nie typowe pytanie, ale nie chciałem zaśmiecać forum nowym tematem. Czy nasiona np. kupiony w tym sezonie i wykorzystane np. w następnym sezonie i jeszcze nstępnym sezonie, z biegiem czasu będą traciły swoją jakość ? Ponieważ planuję zrobienie małego boxa , tak gdzieś w zime , chce kupić odrazu wszystkie nasionka posadzić tylko pare do boxa i zostawić reszte na out - door. Bardzo prosze o odp. Bless
RasTafari Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Radzian nie zrozumiałeś mnie Miałem namyśli czy jakość nasion spadnie czy nie Bo do boxa to planuje atomaty wsadzić tak gdzieś w grudniu więc przed out-doorem się z tym uwine. Ale chodziło mi o to, czy z biegiem czasu jakość nasion spada czy też nie ? Bo chciałbym kupić nasiona w zime i np. mieć już na kwiecień i może następny sezon też. Wie ktoś jak jest z tym ? Czy z biegiem czasu jakość nasion spada ? Bo wiem , że mają one zapas białka, chyba na ileś tam wystarczalny...
Piachotropina Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam,mam pytanie po ilu dniach najlepiej przesadzać z boxa do spota? Tak opytmalnie!
eazy71 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 to zależy też od krzaka, odmiany. Potrzymaj tak z 2 tygodnie
zeuss Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam. Jak wchodzić na miejscówkę żeby nie zostawiać śladów w postacie ugniecionych traw? Pozdrawiam, zeuss.
manishek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 nie chodzic po trawie xDDDD, naucz sie latac nie da rady nie zostawic sladów w racjonalny sposob.
Piachotropina Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 zeus łaź tam na spota 1 czy 2 razy w tygodniu to nie powinno być zabardzo widać,że tam wchodzisz. Trawa powinna zarosnąć.
Recommended Posts