Rother 0 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 ja tez tam kupowalem, b szybka przesylka, bez problemow Quote Link to post Share on other sites
ganjafarmer2704 4 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 POLECAM NASIONKA BARDZO SZYBKA WYSYŁKA NaSIONKA ZAMÓWIŁEM W PONIEDZIAŁEK NA ŚRODE JUŻ BYŁY PORZĄDNIE ZAPAKOWANE A TERAZ TRZEBA CZEKAĆ AŻ WYROSNĄ I CIEKAWE CZY OUTDOOR 2008 BEDZIE UDANY!! Quote Link to post Share on other sites
Wyplosz 0 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Sklep jak najbardziej wiarygodny Nasiona ZNAKOMICIE zapakowane nie mając szans na rozmiażdżenie GRATIS W POSTACI PESTEK I GAZETY EXSTRA Quote Link to post Share on other sites
D.II 0 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Polecam sklep. Wysyłka szła jeden dzień (w pon zamówione, we wtorek już było). Z 5 nasion 5 wykiełkowało. Aha. Opakowanie super zapakowane, pełna anonimowość, niestety bez gratisów :? Quote Link to post Share on other sites
beki 0 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 pelen profesjonalizm tego seedbanku przesylka miala przyjsc w czwartek przyszla w srode , pestki juz kielki puscily.. Quote Link to post Share on other sites
skun91 0 Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 bardzo dobry sklep szybka wysyłka i gratisy Quote Link to post Share on other sites
De Polako 0 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ja nasionka polecam... Planty ladnie rosna i sa zdrowie Quote Link to post Share on other sites
Cath 0 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Również polecam, szczególnie początkującym, odmianka wybacze wiele błędów i jest naprawdę wytrzymała. Kiełkowalność bardzo dobra, 11/12 przeżyło przy średniawych warunkach. Za kilka miesięcy będę mógł coś o mocy powiedzieć, na razie wiem że jest spoko kontakt ze sprzedawcą i nasiona szybko przychodzą. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
koles 0 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Polecam ten sklep.Paczuszka przyszla szybko wszystkie 3 nasionka wykiełkowały. Zobaczymy co bedzie potem .... POLECAM !!!! Quote Link to post Share on other sites
Baleron666 0 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Thc-thc masz jakieś zdjęcia tych nasion jak wyglądają? Edit Zamawiałem od tego użytkownika i jestem zadowalony kontakt bardzo miły przesyłka przyszła mi w 1dzień nasiona wyglądają dosyc słabo niektóre są jasne napisze więcej jak będą kiełkować.Ta odmiana nadaje się na indoor? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts