-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Siemanko mordki. Za niedługo przyjdą pestki i zaczynamy zabawę od nowa. Nasiona oczywiście ze sklepu thc-thc. Sprzęt ten sam, jak w poprzedniej relce. Nie ma sensu nic zmieniać, bo wszystko idelanie ze sobą współgra. Lecimy. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
1. Sprzęt Growbox - 80x80x180cm Światło - Mars Hydro FC-3000 EVO Samsung 300W Wyciąg - Secret Jardin DF16 Extractor Fan 50/100/150 m3 Filtr węglowy - Secret Jardin 250m3/h Wentylator - 2 x Herbgarden Oscillating Clip Fan 10W 3-speed fi 150mm Nawilżacz - Cornwall Electronics 8,5L ( woda pozyskana metodą odwróconej osmozy RO4 ) 2. Peryferia Filtr osmozy - ODWRÓCONA OSMOZA RO4 75 GPD Programator czasowy - Masterclear DT03 Regulator wilgotności - Cli-mate HU-16 Miernik pH - Benetech GM760 Miernik EC wody - Adwa AD31 Watomierz - Greenblue GB620E Kamera - Zintronic P8 Light Linia - mineralna PLAGRON Baza - PLAGRON Growmix Trening - TOPPING, LST Doniczki - 3 x 11l Termometr, strzykawka, konewka i inne bzdety. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Zależy które topa zrobiłeś zdjęcie. Ogólna zasada to patrzeć żeby topy miały 70% mlecznych trychomów a 30% bursztynu. Ale warto patrzeć na dolne topy też by chociaż się w większości zamleczyły a górne topy można trochę przytrzymać. Ja tu widzę dużo słupków białych. Ta roślina wygląda jak by jej brakowało jeszcze z 5 tygodni. Pośpiech to najgorszy wróg młodego growera. Wiem coś na ten temat bo swoją pierwszą roślinę ściąłem za szybko i nie kopała. 5 miesięcy uprawy, na krzaku może z 5 gramów a ja ściąłem za szybko. Także bądź cierpliwy. Wrzucaj zdjęcia a my ci powiemy kiedy ścinać.
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts