-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez broda12 · Opublikowano
Hej ludzie pomóżcie (odmiana wedding cake + euphoria ) Nie wiem co robić od samego początku fazy wegetacyjnej żółkną liście . Na początku podlewalem tylko alga grow i power root na korzenie i problem już byl widoczny w etapie wegetacyjnym myślałem że to jakiś niedobor. pH ziemi się zgadza między 5.5 -6.5 tak samo przy podlewaniu powyżej 6 nie jest to wina przelewania ani przesuszenia .przeszlem na fazę kwitnie załączone zostało Terra blom. power buds i (green Sensation od 3 tygodnia kwitnienia ).+ Calmag co robić proszę o pomoc 5 tydzień kwitnienia topy nie puchną tylko liście robią się żółte chciał bym podkreślić że na wszystkich kwiatkach mam to samo. jak dla mnie jest to jakiś niedobor bo najpierw stare liście żółkną -
Przez SkrzatZaKrat · Opublikowano
Zaraz polecą penisy i reklama preparatów na powiększenie. -
Przez Macky · Opublikowano
Jest to forum o roślinach konopi więc raczej nikt nie będzie chciał pisać tutaj o takich sprawach. -
Przez hipe · Opublikowano
Cześc. NIe wiem czy tutaj był taki temat. Czy macie jakieś patenty na zainteresowanie płci przeciwnej ? Sam niby nie jestem jakiś brzydki z wyglądu albo głupi ale wiecznie słyszę : zostańmy przyjaciółmi. Z kolei inni kumple, którzy raczej inteligencją nie grzeszą zawsze mają wokół siebie wiele lasek. Jak to jest? -
Przez PolicyjnyPies · Opublikowano
Może masz po prostu niedobór witaminy D bo wtedy właśnie nic się nie chce, człowiek jest cały czas zmęczony i takie tam. Idź na te badania i powiedz co ci wyszło, bo aż sam jestem ciekawy twojego stanu i czy badania coś wykażą. Powodzenia i życzę żeby wszystko było dobrze z wynikami i żebyś wrócił do siebie.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts