Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Mam takie pytanko ,kupilem sobie temat,znalazlem w srodku nasionka i jedno wsadzilem na wate i mi wykielkowalo(zalaczam zdjecie kielka) i oto moje pytanie ,czy z tego nasionka moze cos fajnego wyrosnac??

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Mało mamy to na forum wróżek :) Jak wykiełkowało to dobrze. Ja jednak nie chcąc nic zapeszać nie spodziewałbym się rewelacji.

Ps. W czym masz zamiar trzymać małą roślinkę? Bo chyba nie wykiełkowałeś jej, żeby w grudniu na parapecie postawić, co?

Opublikowano

Witam,

Chce podlaczyc wentylator jako jedyny sposob chlodzenia boxa box ma wymiar 60/60/140 lampa hps 250W wmontowany w cooltube uzyc chce systemu wentylator,rura,ct,rura,filtr weglowy i chcialbym sie dowiedziec czy taki wentylator styknie?

wentylator_tt_100_mm_max_187_m3_h_fvat_tanio

z gory dzieki za odpowiedz :) pozdro!

Opublikowano

no wiec wykorzystujac to ze temat jest przeznaczony na madre i glupie pytania zadam glupie...o co wlasciwie chodzi z tym boxem czy jezeli posadze w donicy bez boxa to stanie sie cos zlego:)? licze na wyrozumialosc...

Opublikowano

Drogi osiem88 jeżeli jeszcze tego nie wiesz to box stwarza odpowiednie warunki to rozwoju roślin.
Więc jeśli posadzisz i postawisz na parapecie to nie dość, że zmarnujesz pestki to w dodatku gó**o Ci wyrośnie.
Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam takie pytanie

Żarówka OSRAM Plantastar 250w za 100pln VS Żarówka HPS 250w za 25pln

Ta pierwsza jest typowo dla roślin druga chyba taka sama jak w latarniach magazynach itp teraz moje pytanie czy pod taką żarówką za 25pln będzie wszystko śmigało jak się należy... ?

Opublikowano

ludzie poradźcie co robić... mam roślinki w doniczkach 10l posadzone od razu z nasionka (bez sadzenia w mniejszych doniczkach).. są tam od około 2 dni i rosną prawidłowo - po posadzeniu podlałem każdą szklanką wody.

Problem mam z ziemią gdyż jest ona mało spulchniona i schnie bardzo wolno (tak mi się przynajmniej wydaje) - po przygotowaniu mieszanki i zlaniu wodą stały sobie doniczki dłuższy czas i nawet po kilku dniach (tygodniu) po włożeniu palca do ziemi czuło się tą wilgoć.

I teraz nie wiem... roślinki jak już powiedziałem rosną prawidłowo, są małe a ziemia wydaje się być już dość sucha (wierzchnia warstwa jest fest wysuszona przez lampę ale głębiej czuć wilgoć). Czytałem, że małe trzeba podlewać małą ilością wody a z drugiej strony, że większe doniczki trzeba raz a dobrze.... Ile mam podlać? Obawiam się o to podlanie bardzo gdyż poprzednia moja uprawa umarła z różnych powodów między innymi chyba ze zbyt mocnego podlania.

Pozdrawiam i liczę na pomoc

Opublikowano

gonzo09 Na sam początek lej mało nie da się wytłumaczyć ile ma być polane po doniczkach, ja zawsze patrzyłem na 1cm warstwe na powierzchni- jak byla sucha to lałem mniejszej mało, większej dużo- chyba logiczne nie? Ale pamiętaj zawsze lepiej nalać jest mniej i później dolać, niż przelać i później żałować :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+