Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

gonzo przez miesiąc czasu mogłeś wyczytać że do podlewania nadaje się zwykła woda kranowa odstana przez 24h a ja nawet prosto z kranu podlewałem

po za tym woda mineralna każda byle nie gazowana

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

hmm czyli co te PH o którym jest tyle artykułów jak to zatrzymuje przyswajanie mikro i makroelementów jest jednak nieistotne? Przecież moja woda w kranie ma 7,7 a zalecane jest 6,2-6,6.

Opublikowano

Tak sobie wymyśliłem żeby dać hpsa po przekątnej boxa tak na pewno się zmieści bo przekątna boxa jest 85cm więc miejsca jeszcze by zostało....

Opublikowano

Ponawiam pytanie ;

Czy do osprzętu z HPS250watt mogę wkręcić żarówkę HPS70watt , ofc , żeby nie pociągnęło to za sobą konsekwencji , czy potrzebuję osprzętu do HPS70watt?

Opublikowano

QBSN jeżeli to jest standardowe zasilanie z balastem i kondensatorem to niestety nie możesz bo sie spali lampa. Są nowoczesne elektroniczne zasilacze do lamp sodowych do których można podłączyć lampy o różnych mocach ale nie sądzę żebyś taki miał więc musisz kupić poprostu cały zestaw 70W. pozdro

Opublikowano

Mam pytanie jezeli trzymam laske i mena to czy jak bede podawal lasce nawozy (pk 13/14 i terra flores na kwitnienie) to nic sie nie stanie z nasionami ? i ile trzeeba trzymac mena w boxie ?

Opublikowano

Mena trzymasz do momentu uwolnienia pyłku z jego jajec i zapylenie babki czyli jak pyłek dostanie się na żeńskie kwiaty. Podawanie nawozów jest wskazane bo roślina przecież cały czas kwitnie bez względu czy jest zapylona czy nie.

Opublikowano

gonzo09 ph jest ważne i obyś się o tym nie przekonał na własnej uprawie. Skoro kranówka ma powyżej 7 ph i będziesz podlewał tylko tą wodą, to wcześniej czy później cała uprawa stanie się zbyt zasadowa, co w konsekwencji doprowadzi do problemów. Wg mnie nie ma co eksperymentować z cytryną, bo skoro nie masz phmetru, to i tak nie będziesz wiedział czy ph jest stabilne w danej chwili. Dla bezpieczeństwa sama podlewałam mineralką z biedrony

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+