DziadekMirek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tylko jak on tam wsadzi lampe sodowa? raczej niewykonalne w obudowie od komputera. Swietlowki to najlepsza chyba opcja w mikroboxaxh. Zycze udanej plantacji
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a do komp boxa to tak hps 70 max , albo swietlówki
Jamajka.Rrz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 wow.canabis, Uzywasz Ripen'a ? To by pomoglo troszke jesli chodzi o ilosc ... a o moc ? juz raczej nic nie zdzialasz ... nawet nie masz co dzialac bo uwierz bedzie piekna
BOB MARLEY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 yoo mam pytanie o hps muszę kupić całą lampe z odbłyśnikiem, czy moge tylko żarówke i będzie świecić? ;]
DziadekMirek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 odblysnik to np blacha do ciasta. Ma za zadanie rozproszenie swiatla. Natomiast aby lampa sodowa swiecila potrzebny jest uklad zaplonowy. Uklad taki sklada sie ze statecznika, zapłonnika i kondensatora. Odpowiednie polaczenie tych elementow z "żarówką" i wtyczka sprawi ze bedziesz miec swiatlo w boxie.
dugimobile Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mam maly problem, kupilem ziemie uniwersalna ph 5,5-6,0. Teraz moje WW maja 6 tyg i zorientowalem sie ze ph ziemi jest na poziomie 7,0-7,5 (podlewalem woda z butelki, ktora miala za wysokie ph). Znalazlem informacje jak podwyzszyc ph czyli dilomit, skorupki od jajek itp ale co z obnizeniem ph?? Jakich srodkow zastosowac??
Zawada Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 zakwaszacz do glebyco myślicie o tym?folia_do_szyb_srebrna_lustro_weneckie_50x300_f_vatO wiele wydajniejsze od folii aluminiowej, prawie jak lustro. Ciekawe jak z hotspotami, ogólnie myślałem, że można by taką folię podrapać papierem 2000.
kay Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @up Kupujesz gniazdo E27 odkręcasz taki pierdolnik od spodu potem bierzesz kabla z wtyczką na końcu odizolowujesz w środku dwa kabelki i nie ma znaczenia jak przykrecasz je do gniazda (odkrecasz takie srobeczki i tam : )) Jest jakis seedbank gdzie wysyłają jedno nasionko i jest low ryder autoflo? Czy moze wrzucic do doniczki 1-1,5 l whiterussiana, z treningiem? Wejdzie?? czy zzolknie?
BOB MARLEY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 mam pytanie: czy wentylator ma działać cały czas czy tylko 18h na wg? myśle że cały czas ale nie mam pewności ;d czy kartonowy box sie nie zapali? ;d
gerand Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 BOB MARLEY, wentylator jest po to by z boxa nie zrobił się piekarnik, więc jeśli box jest włączony to wentylator także musi być włączony. A co do dostarczania co2 to matce naturze raczej nie trzeba pomagać ;p dyfuzja byle by pomieszczenie było w miare regularnie wietrzone, lub żebyś tam siedział i produkował co2 własnym ciałem
Recommended Posts