kometa Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 mój boks wygląda tak jak narysowałem jak piszesz że za dużo nie poleci co2 to może bym zrobił tak jak na rysunku 2 wężyki jeden pod wlot a drugi z dziurkami nad marią co wy nato zda egzaminbimbru nigdy nie pędziłem bo nie pije jak już to piwko nawieczur i to mi wystarczy
fre Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 przez te 3 dni chyba dużo nie urośnie ...a jak sam powiedziałeś listki zajebiste wiec ocb? ps nie wiem czy dobrze zrozumiałem bo dziwnie to opisałeś. Mam dwa pytania. 1.Ile roślin (ak auto) wejdzie do boksa 55x55( zamierzam sam zrobić donicę )? 2.Czy 90 cm wysokości boksa będzie ok?
r4d3x Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 czajcie 250hps 50cm nad szczycikiem 3dniowej drxak47.. niby wszystko oke ale nic ona nie rosnie :!: ma okolo 2,5 cm listki zajebiscie wygladaja.. grube i strasznie "owlosione".. trzymaja sie jakby druty wsadzone.. nie czaje :roll: :roll: wie ktos ocb??? A jaką masz doniczke?jak podlewasz? ja też mam taki problem. . moje planty mają 2 około 25dnia a 5 koło 12dnia i tez mam ten sam problem ale przesadziłem do wiekszych donic i widac róznicę. . . moze mają za wilgotno?? przez te 3 dni chyba dużo nie urośnie ...a jak sam powiedziałeś listki zajebiste wiec ocb? ps nie wiem czy dobrze zrozumiałem bo dziwnie to opisałeś. Mam dwa pytania. 1.Ile roślin (ak auto) wejdzie do boksa 55x55( zamierzam sam zrobić donicę )? 2.Czy 90 cm wysokości boksa będzie ok? Zależy jakie będziesz miał doniczki takie 7litrowe spokojnie wystarcza.. . . ale z 5 myslę regularów sie spokojnie zmiesci do pokazania płci. . . 2. tak spokojnie wystarczy automaty niskie rosną wiec starczy. .
fre Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Zależy jakie będziesz miał doniczki takie 7litrowe spokojnie wystarcza.. . . ale z 5 myslę regularów sie spokojnie zmiesci do pokazania płci. . . a później? 3-4 damki ak wejdą?
TeHaCjusz Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 jagoda81, a nie można ściąć wcześniej PP bez naruszania Amnesii? Mi się wydaje, że nie powinno to sprawić, jakiegoś wielkiego problemu..
r4d3x Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Zależy jakie będziesz miał doniczki takie 7litrowe spokojnie wystarcza.. . . ale z 5 myslę regularów sie spokojnie zmiesci do pokazania płci. . . a później? 3-4 damki ak wejdą? no powinny sie zmiescic. ..
TeHaCjusz Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 jagoda81, przecież można podciąć dany odrost od spodu, i wyjąć każdy top od góry.. Przy suszeniu nie musi wisieć cały krzak w 1 kawałku- można go powiesić w kilku częściach, a nic się nie tanie... Nie widzę potrzeby wyciągania całego krzaka, z założonym jeszcze SCROGiem. Oświeć mnie jak się mylę..
Quonte Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Cytat Powierzchnia boxa (m2): Liczba lumen na m2 (domyÅ›lne): Wynik: 24000 Tak trudno policzyć? /admin - link już nie działa/
MaestroSS Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Witam czy posiada ktoś nawilżacz Climatic 313 bo właśnie przymierzam sie do zakupu lecz czy jest on wydajny jeśli macie jakieś inne pewne nawilżacze to podajcie mi nazwe który byście kupili: nawilzacz_powietrza_jonizator_climatic_313 ultradzwiekowy_nawilzacz_powietrza_bluemist
adimlody Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 A ja mam takie pytanie ( pewnie dla was glupie i mnie za to zlinczujecie no ale trudno) Czy roślinka z Autofloweringiem mi wyrośnie na parapecie?? Jakie są na to szanse ??
Recommended Posts