Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Gość Byndzek
Opublikowano
sqra89, nieprawda korzenie wędrują tam gdzie jest miejsce.

Owszem, ale najlepiej im się rośnie proporcjonalnie do wierzchniej części rośliny, a zatem w dół [na podstawie 'Wszelka Wiedza o Mary Jane']. To tak samo jak fakt, że roślina po świetlówkami też zakwitnie, tylko że gorzej niż pod HPSem.

Ja mam też pytanie i bardzo proszę o odpowiedź :D:

Czy zastosowanie MH (bądź innego światła emitującego więcej UV od HPSa) na kilka końcowych dni uprawy faktycznie zwiększa stężenie THC? Chodzi mi najlepiej o to czy ktoś to wypróbował, chociaż jakimś obszerniejszym artem na ten temat też nie pogardzę :]

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

W boxie to ty jesteś matka naturą i ty decydujesz kiedy przestawić na flo a uwarunkowane jest to wielkością boxa aby ci roślinka później go nie przerosła. A JAK chodzi ci o automaty to ich wogóle sie nie przestawia na flo. :)

Opublikowano

Siema! Mam pytanie odnosnie odmiany - posiadam boxa 42x22x70 i obecnie znajduja sie tam 2 roslinki typu lowryder ( odmian juz nie pamietam bo mi sie pomieszaly ale jakies ak47xDR i chyba lowryder #2 :) ). Jak myslicie - dalo by sie tam wsadzic jakies inne odmiany niz wszyskie niskie "rydery" + trening po to by nastepna uprawa uraczyla mnie wiekszym plonem? ;] Warunki w boxie sa nawet spoko, oswietlenie to 4 cfl, temperatura przy szczytach 28 stopni - lowrydery rosna. Co byscie polecali? Pozdro!

Opublikowano

yasiu58, podstawa boxa ok ale z wysokoscia troche kiepsko... im mniej miejsca na rozrost tym mniejszy plon... ale jakas niska sativka i ostry trening i powinno byc ok

Opublikowano

Pomysle jak skoncze obecna uprawe 8) Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie swiatla. Otoz wszystkie moje swietlowki maja temperature barwowa 2700 K. ( 2 x 18W i 2 x 24W). Zastanawiam sie czy by nie wymienic tych dwoch 18 W na mocniejsze o temperaturze barwowej 6500K. Co o tym sadzicie? Wydaje mi sie ze takie dopelnienie widma swiatla moglo by pomoc w rozwoju roslinek ( szybciej i wiecej :D ) BTW: Wiecie moze jaka temp. barwy posiadaja zarowki hps? Emituja pomaranczowe swiatlo zupelnie rozne od swietlowek kompaktowych, roslinki lepiej sobie rosna, wiec trzeba raczej dazyc do uzyskania podobnego swiatla ze swietlowek, aby poprawic warunki w boxie. Z gory dzieki :peace:

Sory za brak polskich znakow, ale niestety XP po angielsku mam

Opublikowano

cze, mam boxa 37x85x85 i mam hps 150w ktory emituje 17000 lumenow, na waszym kalkulatorze wyliczylem ze potrzeba mi 15000 lumenow , czy te 2000 wiecej nie bedzie rzutowac na calokształt ? z gory dzieki za odp

ps czy 85 cm w gore starczy do tego hps ? :trawka::peace:

Opublikowano

Te 2000 lumenów wiecej nie zaszkodzi ci tylko pomoże bo wiadomo że im więcej światła tym lepiej. A co do tego czy starczy ci te 85 cm w góre to spokojnie ale raczej tylko na automaty. :)

Gość Byndzek
Opublikowano

jagoda81, viele danke :D, tą część SS mam nawet w papierze, tylko jakoś nie przeglądałem dokładnie :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+