Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

siemano, mam taki problem, że łodyżki odchodzące od głównej łodygi (te na których końcach są liście) są strasznie długie, czy to oznaka, że jest za mało światła? czy kwestia gatunku?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie mam pojęcia jakim cudem, ale gdy zajrzałem dziś rano do mojego kwiatka zobaczyłem, że ma ułamaną łodygę przy samym szczycie, nie była ona całkowicie ułamana, a liście jeszcze nie pożółkły. Skleiłem szczyt taśmą klejącą. Jest szansa, że się zrośnie? A jeżeli nie, to jakie będą skutki? 

Opublikowano

siema, ja mam do was pytanie, jaka jest roznica miedzy oswietleniem hps, a led, dla przykladu hsp400w rowna sie zestawowi led 120w? jak wypada jakosc i jak zbiory ?

Opublikowano

taka ze jak nie masz leda na dobrych podzespolach to ma on sens, a zeby taki miec to musisz albo duzo wydac na niego, jesli gotowca chcesz albo samemu zrobic jak mowilem na najlepszych podzespolach. ewentualnie mozesz poczekac az Igorek ruszy z produkcja.

a to ze 400hps=120led to marketing. chyba ze mowisz o jakims kokretnym modelu ale tego nie widze.

radze szperac w fotologach i popatrzec jak sie sprawa ma u tych co juz maja wiedze praktyczna nt led

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+