Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Substral ,,Magiczna siła'' do kwiatow balkonowych 2w1 biała paczka wzrost(NPK 20+20+20), ruzowa kwitnienie(NPK 10+30+20) Dobre to jest do naszych pomidorkow???

Opublikowano

przy przesadzaniu Whitte rusian chyba urwałem korzen przy przesadzaniu. rosline przesadzilem do wiekszej doniczki . jak myslicie ma szanse na przezycie czy juz jest spisana na straty ? ... :/

Opublikowano

Do ładowarki od telefonu 5 V

i tu jest pies pogrzebany. jeszcze moze wszystkie? przeciez one ledwo sie kręcą... 1 wentyl na kablu od fona chodzi za przeproszeniem do dupy.

Kup na bazarku zasilacz 12v za 10-15zł zobaczysz jak zmienią moc te twoje wentylki, tylko podpinaj max 2 do 1 zasilacza.

Opublikowano

elo mam boksa hps100w z dwoma mazar&lr chłodzenie jest poprzez filtr węglowy eco za 130 co zrobić? bo strasznie capi a jeszcze nawet nie kwitnie dodam że filtr jest zabudowany w wiadrze jeden wentyl wyciąga z filtra, a drugi wtłacza do wiadra z boksa, nie mogę zmjeszyć obrotów wiatraka bo nie uzywam szyby bo to marontractwo a w boksie jest 29stopni dzięki za rady

w drodze do mnie są kostki smell-ex i też mam pytanie do nich czy nie skracaja żywotności filtra bo jak wiadomo one też wytważają jakiś zapach

Opublikowano

czy można robić FIMA na gałązkach czy tylko na głównym szczycie i jeszcze jedno czy mogę urwać liście które zasłaniają mi odrosty wydaje mi się że tak ale wole spytać

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+