Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Pexx, Musisz kupić jeszcze gniazda to żarówek i od nich odchodzą 2 kabelki... Musisz mieć wtyczkę do kontaktu z dwoma kablami w środku. Łączysz kabelki do wtyczki i izolujesz. Wtyczkę do kontaktu najlepiej weź od jakiegoś nie działającego urządzenia. Tylko nie pomyl + i -

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

To ja jeszcze pytanko co do oświetlenia.

Wiem że zalecane jest 50000lm/m2 - a co będzie jeśli będzie wiecej? Dużo wiecej?

Niby im wiecej światła tym lepiej, ale nie spalą się roślinki czy coś?

Opublikowano

no ale mowie tutaj o wiatrakach wyciagajace powietrze (cieple) z pod lampy i na dole wiatraki wdmuchujace swieze powietrze.

Jak zrobisz taka wentylacje ze temp. w boxie bedzie ok 27 stopni to bedzie OK i nic sie nie stanie.

Opublikowano

Witam jakie są tanie preparaty do obniżenia PH wody mam 7.7 chce mieć 6.7 i jeszcze jedno czy odżywki takie jak biohumus pk 13/14 czy Canna boost obniżają PH wody jak tak to w jakim stopniu. chce zaznaczyć iż PH gleby wynosi u mnie 7,3 troszeczkę za dużo

Opublikowano

Ładnie, ładnie. Ech, dutch dragon, mile wspominam. Zajebisty haj, buchy wchodzą na gardło mocno, ale warto się pomęczyc. I ten zapaszek, coś jakby eukaliptus/mięta/świeżość :D A najlepsze w dutch dragonie jest to, że jest w mostly sativa, a rośnie jak indyjka. I robi zajebiście jedną dużą szczytową pałę. U ciebie to już widac, mocno wystaje :D:D

Super haze, dobry wybór bo ze skunkiem#1 jest zmieszany takze nie będziesz tyle czekał hehe. A tak przy okazji, po jakim czasie zakwita od przełączenia na 12/12 i ile wega mu dałeś? I dobra rada, potrzymaj go dłuzej w tej mniejszej doniczce to się nie będzie tak wyciągał. A potem warto jest jeszcze przesadzic by wycisnąc trochę więcej z niego.

A orange bud z Dutch passion czy white label? Ja miałem jedynie california orange bud f2, ale teraz to jest jedna z moich ulubionych odmian hehe

pozdroo

Opublikowano

mooniek13, nie mam pojęcia po jakim czasie zakwitła na pewno później zaczęła kwitnąć niż pozostałe panny po jakimś tygodniu już tak w miarę kwitnęły SH jeszcze nie tak bardzo jakoś niedawno ruszyła coś bardziej

a OB z dutch passion

Bonawentury, no szło im powolutku no ale to ta temperatura zawiniła teraz już myślę że będa puchły w oczach w nowym miejscu

temtego boxa nie ma co docieplać bo jak lampka jest włączona to temperatura jest spoko a jak będą tam AF to nie powinno być problemów

a po tych 3 femi mam już w planach zasadzić kolejne 3 feminki

skunk#11 , cinnamon i white widow :)

Opublikowano
lolo napisał(a):
cinnamon

cholera, Panowie ale smaku mi robicie. ale to motywuje mnie do skonczenia swojego boxa, moze niedlugo rusze :D a co do uprawy, no lolo, szczerze zazdroszcze :D tak trzymaj

:peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+