Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

witam, mam taki problem , ze jak podłaczam moja lampe do gniazdka (8 swietlowek 18W) to chwilke swieci i nagle nie ma pradu na calym korytarzu, dodam ze juz swiece 3 tyg i wszystko bylo ok, nie jest to takze wina gniazdka bo jak podlaczam inne urzadzenia to wszystko jest w porzadku.

przenosilem boxa i lampa troche sie ruszala to moze byc dlatego?

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

witam, mam taki problem , ze jak podłaczam moja lampe do gniazdka (8 swietlowek 18W) to chwilke swieci i nagle nie ma pradu na calym korytarzu, dodam ze juz swiece 3 tyg i wszystko bylo ok, nie jest to takze wina gniazdka bo jak podlaczam inne urzadzenia to wszystko jest w porzadku.

przenosilem boxa i lampa troche sie ruszala to moze byc dlatego?

KUMOSA sprawdz czy masz dobrze odizolowane kabelki, bo w czasie przenoszenia pewnie doszło do zwarcia i wywaliło bespieczniki.Wstaw jakies foto jak to wygląda, bo trudno tak na domysł ocenić.

pozdro.

Opublikowano

wwez niech ktos mi przypomni jak bylo z wentylacja w boxie wydmuch na dole czy na gorze ?? wdmuch itp bo nie pamietam

Wywiew na górze nawiew na dole. smoke.gif

Opublikowano

Gdzie i jaki kupić zasilacz żeby pasował do takiego wentylatora?

aab-super-silent-fan-8-cichy-wentylator-13db

Nie wiem już, te co wyszukuję na allegro wydają się mieć zupełnie inną wtyczkę. Pozdrawiam.

Opublikowano

kazdy zasilacz 12V 0.2-0.3A starczy jak masz glowe to zrobic mozesz wlasny na ogol sa te universalne np. od starych anten siatkowych one byly na 12V i 0.2A koszt jakies 5zl

Opublikowano

lopi ma rację, u mnie tak hula już pare lat, ale oprucz tego w komisach w Polsce można dostac takie, gdzie możesz ustawić np. na 6,9 lub 12V i jeszce zmienić biegunowość, wtedy wentyl zapyla w przeciwnym kierunku.

Opublikowano

nie warto pracowac na rewersie bo jedyne co to robi to zmienia w kabelkach polozenie - i +. lepiej odwrocic wiatraczek niz na rewersie jechac. owszem sa zasilacze regolowane ale trzeba zwracac uwage na A lub jak kto woli mA jesli planuje sie podlaczenie wiecej niz 1 zasilacz to polecam je koszt 5zeta a smigaja jak nic ogolnie trzeba pamietac aby pracowac na pelnych obrotach silniczkow trzeba nie tylko zapewnic napiecie (V) ale i natezenie (A lub mA zalezy od producenta jak podaje) na 1 PC wentyl okolo 0.16-0.32A

Opublikowano

Mam pytanie, czy da się uprawiać roślinki autoflow pod zwykłą żarówką o mocy 400W? Mam szafę o wymiarach 0,75x0,45x1,35m. Jeśli jest to możliwe na jakiej wysokości najlepiej ustawić żarówkę ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+