Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, Jakie nawozy muszę kupić(takie którę dostanę w zwykłym ogrodniczym) dla roślinki gnomo Auto Femi?? Chodzi o to żeby topy były jak najbardziej zbite ponieważ mój box ma wymiary 27,5 x 27,5 x 36(wys.), więc za wysoka to ta roślina nie może być.

PS. Mam ripen 100 ml

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witajcie obliczyłem dla swojego boxa 3540lm jednak mam 3 żarówki po 1160lm co daje 3480lm - 60lm mniej . Czy takie oświetlenie wystarczy ? czy musze specjalnie kombinować koniecznie 4 świetlówke ?

Opublikowano

Nie musisz. Tutaj masz kalkulator /admin - link już nie działa/ Wpisz wymiary i zobaczysz ile masz minimum no i optymalnie. Kalkulator na trawce pokazuję tą opcję najwyższą ( najlepszą dla Twojej rośliny ). 

Opublikowano

Dzięki , tamten plan jednak został obalony , dorwałem zajefajny karton po kaloszach roboczych wysokość 46cm , głębokość 35,5cm tylko martwie się o szerokość - 19cm . Liczba lm potrzebna to 3372.5 , 3 żarówki po 1100 lm chyba stykną . Planuję zmiescić tam coś niewielkiego na początek jakiś green o matic , może White Killer ogólnie to nie mogę się zdecydować co stabilnego małego i nie drogiego na początek tam wstawić - koniecznie femi .

Opublikowano

atami robi dosc dobre nawozy i tak bedziesz mogl liczyc na wiecej niz wieksza czesc tego forum co leci na Planktonie K i Florowicie Sam osobiscie uzywalem pk13-14 od atami i jest ok Co do foliowych doniczek to powiem tak puki nadmiar wody ma ujscie a korzenie nie widza swiatla to wszystko na doniczke sie nada prawie

Opublikowano

witam

otoz zaczynam sie zastanawiac (niestety troche pozno), czy jezeli mam boxa okolo 0.4 m2 i lmpe 150w hpsa czy to nie jest za malo, biorac pod uwage ze odleglosc od szczytow bedzie wynosic od 5-30 cm ??? (i darojcie sobie komentarze typu "masz kalkulator na stronie pojebie" i tak dalej ....

z gory dzieki

Opublikowano

no tak ale na chlopski rozum jak mam boxa o wysokosci 2 m i od szczytow jest odleglosc 80 cm, a w moim przypadku jest odleglosc 10 cm to chyba nie to samo ...... (chyba ze sie myle to mozecie mnie poprawic <_<)

pozdro

Opublikowano

Co myślicie o CFL 125W DUAL? Da radę w dark roomie 40x40 ?

I chciałbym wziąć jedną, gdyż na dwie nie mam kasy warto wziąć dual ? Czy może którąś z dwóch: flower i grow ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+