Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam

jedno pytanko, czytalem ostatnio na forum ze jest bezsensownie jest stosowac oswietlenie 24, ale autor tematu nie wspominal nic o odmianach auto flo. Skoro ja mam 2bb i 4 wr w automacie to nasuwa sie pytanie czy jest sens robic cykl 18/6 bo juz kompletnie zglupialem :wacko:

Opublikowano

"czytalem ostatnio na forum ze jest bezsensownie jest stosowac oswietlenie 24, ale autor tematu nie wspominal nic o odmianach auto flo."
Tu wlasnie chyba chodzilo o automaty

Opublikowano

z tego co widac np po gl'u grzecha, to 24period neiznacznie przyspiesza zbior przy automatach. ale roznica ta jest wg mnie nieoplacalna. faza nocy jest potrzebna, chociazby do niektorych zabiegów pielegnacyjnych. najlepiej dac tak jak napisal orson.

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czy te żarówki nadają się do uprawy w małym boxie(typu obudowa PC)?
realux-energooszczedna-26w-120w-e27-1-szt-gratis
Do wyboru barwa 2700 i 6400 więc chyba będą ok?

Opublikowano

Jak ci się nie chce szukać, to kup gówniane i miej stosunkowo gorsze wyniki. Ale jak taki leniwy jesteś to odpuść sobie uprawe wogle.

Kupisz gównianą świetlówkę o barwie 6000K, a okaże się że masz 4000k to się zdarza w przypadku tandety.

albo najwyżej zamontuj same ciepłe.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+