Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Wiem i dlatego prosilem o rade. Dzieki wielkie za pomoc, myslalem na cooltuba i nad wentylacja do komina. Bede cos kombinowal. Jeszcze raz dzieki

Pozdrawiam

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, czy podcinanie liści( w większości dolnych) może negatywnie wpłynąć na roślinę? Chodzi mi o 30-45 dzień z życia automatów. Rośliny mają mało miejsca i zrobił się straszny busz...

Opublikowano

Jak dla mnie jeszcze chwile trza poczekać zresztą po tym zdjęciu to niewiele widać ale zdam sie na wyroki doświadczonych growerów.Po tym zdjęciu to chba nikt Ci nie powie czy ona.

Opublikowano

Witam mam pytanko... dało by rade wyhodować konkretną ilość z AK47 femi mając boxa dł/szer/wysokosc 13x30x43 cm używając żarówki energooszczędnej bądź dwóch?? prosze o odpowiedz... chodzi mi o 1 roslinke bo watpie by sie wiecej zmiescilo:)

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam jedno pytanko. Otóż nasionko z kiełkiem (takie, które powinno się dać już do doniczki) mogę dać od razu do docelowej doniczki(towarzyszącej roślince, aż po harvest) pod wymiar powierzchni boxa (kolejny mini box), czy najpierw mam dać do jakiejś mniejszej na 1l??

Z góry dzięki za odpowiedź..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+