Rysiu Opublikowano 23 Października 2022 Opublikowano 23 Października 2022 Ładnie idą. Wejdź na stronę advanced nutrients i tam masz tabelę, ile ml czego na litr wody dodawać i w jakich tygodniach. Bardzo dobre nawozy. Stosowałem je kiedyś. 1 Cytuj
carlos278 Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Opublikowano 6 Listopada 2022 Lampa zmieniona, stara się spaliła LED MaraHydro TS1000, pięknie daje. Zastosowany trening LST, boczne strefy dostały światła i powstają nowe liście Rośliny są już 32 dni na Wegetacji, nawozy co drugie podlanie. Jak myślicie kiedy na kwitnienie? Jutro chce kupić większe doniczki i przesadzić je. Trochę żółtych starych liści ale nie ruszam ich ☘️ Cytuj
Rysiu Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 Coś zmarniały od ostatniego upa. Niby 32 dzień, a one jakies takie chude, bez wigoru. Może efekt lst. Może za dużo nawozów. Ta ziemia sama w sobie jest dobrze nowożona. Widzę tylko 3. Gdzie panna numer 4? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Przelana 😞 ogolnie to nie chce być wredny ale zacząłbym od nowa, masz nowa sensowna lampe a nie 1000W 😄 wiec pójdzie o wiele lepiej, szkoda byłoby marnować nawozy na nie. i to nie jest lst jeśli główny top wciąż jest wyżej od reszty, po prostu ugiales je by dostawały więcej swiatla ale to nie poprawna metoda, jak dasz główny bob na 90 stopni to wtedy energia leci na boczne. Edytowane 6 Listopada 2022 przez AligatorOzi Cytuj
carlos278 Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Miałem duży problem z lampą, musiałem lecieć na zwykłych żarówkach przez 5 dni .... Stary LED się spalił, teraz jest nowa na gwarancji. Panowie co robić żeby je trochę potrenować? Dziś 37 dzień weg Wczoraj przesadziłem do 11 L doniczek, trochę jakby odżyły. Długo się zbierają przez brak odpowiedniego światła. Rysiu nr 4 wgl nie wykiełkowała, żadną metodą nie chciała się otworzyć, to był gratis do zamówienia, jakaś sieja 🙈 Edytowane 10 Listopada 2022 przez carlos278 Cytuj
carlos278 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Opublikowano 13 Listopada 2022 6 tydzień weg Zaczynają rozrastać się, powstają nowe liście. Zaczynają gęstnieć Czy mogę jeszcze topping przeprowadzić? Panowie Ile ml na jednego kwiata wody ? Do tej pory około 200-300 ml dawałem na jedną panienke Cytuj
GreenPig Opublikowano 13 Listopada 2022 Opublikowano 13 Listopada 2022 4 godziny temu, carlos278 napisał: Czy mogę jeszcze topping przeprowadzić? Możesz. Cytuj
carlos278 Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Opublikowano 18 Listopada 2022 7 tydzień weg Lampe podwiiesiłem trochę wyżej, moc 60 % Zapach już wyczuwalny, mocno intensywny. Rosną w oczach, zastanawiam się ile jeszcze potrzymać na wegu 🤔🤔 2 2 Cytuj
GreenPig Opublikowano 18 Listopada 2022 Opublikowano 18 Listopada 2022 Uratowałeś je. Brawo 🙂 Ja bym je osobiście troche potrenował. Ale jak już je bez niczego dasz na flo tez będzie ok. A pachnieć to one dopiero zaczną 🙂 Powodzenia. 1 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 18 Listopada 2022 Opublikowano 18 Listopada 2022 Noooo. Wyszły na prostą. Aż zaskoczony lekko jestem, że tak ładnie odbiły. Z tydzień wega i przełączaj. Nie czekałbym dłużej. Dawaj tego marsa hydro na 100%. Im jest światło potrzebne po tym chińczyku co miały. 1 1 Cytuj
Recommended Posts