Rysiu Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 Uuuu. No ch****o. Ja w sumie też mam teraz problemy. Mam tylko 2 rośliny. Doniczki 7.5 litra. Jadę na cannie po raz pierwszy. I jest słabo. Około 70 dnia a kwitną tak lipnie 😞 Fakt, że wega robiłem 5 tygodni i były w malutkich wiadereczkach przez ten czas. I jeszcze wciorniastki mnie atakują ciągle. Też już myślę żeby zacząć od nowa. Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Opublikowano 18 Lutego 2022 @Rysiu tyle dobrze że i tak masz finisz, u mnie to nie zaczęły zbytnio flo No szkoda, ale co zrobić :) Cytuj
Rysiu Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 Finisz??? Ło panie. Żeby to był finisz, to ja bym był happy. Pojawiło się sporo małych kwiatów i jakby stoi w miejscu. W ogóle nie chce nabierać masy. Z nawozami byłem ostrożny. Dawałem mniejsze dawki niż zaleca canna. Czuję, że to będzie najbardziej lipny grow. Cytuj
Recommended Posts