Wloczykij Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 4 Dzień Flo Korzenie wyglądają strasznie marnie, myślałem nawet czy nowych pestek nie kiełkować, idzie to wolno strasznie, góra wygląda nie tak tragicznie, wczoraj zacząłem leczenie, zobaczymy za tydzień co z tego wyjdzie. @Cresou mnie niestety taka bida z korzeniami ;) 1 2 1 Cytuj
Zielone Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Na górze nie wygląda tak bardzo źle Cytuj
Wloczykij Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 Ano, widać trochę po liściach, ale ogólnie tragedii nie ma, tylko rośnie to bardzo wolno, powinny już boxa rozsadzać :) Cytuj
Creso Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Dawałeś im ten swój specyfik o którym nie chciałeś powiedzieć ? nie za dobrze jest z tymi korzeniami, ogólnie co im lejesz bo góra wygląda fajnie na dole liście popalone ale to nic idzie to jakoś odratować co do korzeni jeśli nie zregenerują się w ciągu 2 tyg. to lipa będzie Cytuj
Wloczykij Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 Dawałem różne rzeczy, ale główny problem to chyba to przesuszenie przez małą ilość wody i awarię dripa. Korzenie które są w wodze wyglądają nawet w miarę, głownie przy koszyczkach jest bieda, już dostają lekarstwo od wczoraj, w ciągu tygodnia zobaczę, czy się coś poprawia :) Cytuj
Rysiu Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 Wyglądają spoko. Chociaż porównując do innych dwc jakie widziałem, to faktycznie powinny już boxa rozsadzać. Zobaczymy jak będzie dalej. Myślę, że będzie ok. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 I jak tam? Lekarstwo zadzialalo? Panny jak i ty zadowolony? Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Jadę od nowa, pestki już wyszły, kolny też mam, niedługo wrzucam. Trochę się zaczęły ogarniać, ale nie wiem co by z tego było, nie będę ryzykował, do tego z jednym łodyga była w środku pognita ;) Edytowane 18 Lutego 2022 przez Wloczykij 3 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 musiało bolec ale rozumiem twe zachowanie. Bądź dumny! Zdradzisz jakie tym razem odmiany?;> Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Opublikowano 18 Lutego 2022 No niestety ;) takie same :) Cytuj
Recommended Posts