Wloczykij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2022 Przed i po małym defo, myślę, że jeszcze max tydzień i flo 4 2 Cytuj
Creso Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Liście jak ręka będzie grubo 🙂 prawa strona znakomita z lewej troszkę się ociągają panny, będziesz im dawał jakieś inne nawozy niż hydro a.b ? Cytuj
Wloczykij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2022 One są właściwie podobnie rozwinięte, ale są strasznie zbite i mają krótkie międzywęźla, mam nadzieję, że się trochę wyciągną :) . Mam jeszcze PK od plagrona, to poleci na pewno, i już wleciało i jeszcze wleci kilka sekretów, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Bo mieszak wieje na biedna i zimno jej ;D Zrób sobie spódniczkę hula hula ta hawajska z tych lisci ;D gdybym miał basen z chęcią wypożyczyłbym ci na mega hydro ;D 1 Cytuj
SweterSwet Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Mieszaka w to nie mieszaj .GENY mówi ci to coś.Czy shogun już ci namieszał w głowie. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Sweter powstrzymałem siem nie dopisze ....ugryzłem się w klawiature Cytuj
Wloczykij Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 Rosną trochę wolno, bo korzenie były poprzesychane, drip się zapchał... Teraz już nie pajacuje, nalałem wody już pod same koszyki, dodałem wlew do wody z korkiem, pływak, i wymieniłem wężyki, z 1mm na 2mm. Mam nadzieję, że się pozbierają :) 3 Cytuj
Creso Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 dla tego nie używam drippera nalałem wodę pod koszyczek przez ten okres może kilka litrów wypiła i do tej pory nie dolałem wody korzenie latają po całym zbiorniku i piją 😄 Cytuj
Miłośnik Opublikowano 5 Lutego 2022 Opublikowano 5 Lutego 2022 Bedziesz probowac je jakos sznurkami wyrownac czy puszczasz wolno? 😉 Cytuj
Wloczykij Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Opublikowano 5 Lutego 2022 48 minut temu, Miłośnik napisał: Bedziesz probowac je jakos sznurkami wyrownac czy puszczasz wolno? 😉 lecą na siatkę za kilka dni :) Cytuj
MiniBox Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Widzę że roslinki są zadowolone z nowych systemów które pomagaja dozować składniki 🙂 Obserwuje z przyjemnościa ak zachowuja sie różne odmiany w jednym boxie 🙂 Cytuj
Recommended Posts