SweterSwet Opublikowano 13 Stycznia 2022 Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) To fabryka trawki ... ?To tak powstaje ta marihuana !? medyczna oczywiście... Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Sweter ps .zdechł pi3s 1 Cytuj
Wloczykij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2022 Nie wchodząc w szczegóły, był problem, bo dripper nie działał, i korzenie trochę poprzesychały, mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi. Wyciszyłem też wentyl radialny i kanały. 3 Cytuj
Creso Opublikowano 14 Stycznia 2022 Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) nie tylko u ciebie problemy. Dawałeś już nawozy na 1 tydzień ? Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Creso Cytuj
Wloczykij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Tak, praktycznie od początku mają, z resztą widać po EC w zbiorniku ;) Chociaż jak na start to jest trochę wysokie. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Wloczykij Cytuj
Wloczykij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Tydzień od wsadzenia do systemu. Jak widać przesuszenie nie zabiło korzeni, całe szczęście 😊 . Afghan dream trochę upośledzony, wywaliłem chyba nie tego co trzeba 😁, ale 2 pędy będzie miał na pewno. Wczoraj poleciał TOP na wszystkich, na Afganie nie, bo tam nie ma co ciąć 😁 5 Cytuj
Creso Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 ładnie je wystrzeliło 🙂 ja dopiero dzisiaj dałem mimose do systemu czekałem na większe korzenie Cytuj
Miłośnik Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 O kurde po tygodniu topujesz? 😮 nie miales nigdy problemu z tym ze za szybko? bo ja przewaznie czekam do 4 pietra :) Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2022 7 godzin temu, Miłośnik napisał: O kurde po tygodniu topujesz? 😮 nie miales nigdy problemu z tym ze za szybko? bo ja przewaznie czekam do 4 pietra :) Nie, nigdy :) 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Piękna zdrowa zieleń :3 nie widać żeby im coś zaszkodziło. Dzieje się już powoli magia hydro 😄 czy mi się zdaje czy masz to samo co ja miałem z nl, ze łodygi wiatraków się skleiły tak jakby. mam nadzieje ze tak samo obleje się szronem jak moja 😄 Edytowane 18 Stycznia 2022 przez AligatorOzi 1 Cytuj
Recommended Posts