AligatorOzi Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Już zaczynasz? 😞 aż motywujesz mnie żebym szybciej się zebrał ze swoim grow 😄 powodzenia i oby znów boxa nie chciały rozwalić 😄 1 Cytuj
Zielone Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ulala ,zapowiada się grubo, zasiadam na seans. 1 Cytuj
MiniBox Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Czy dwie ostatnie fotki to wentylator z czujnikiem temperatury ? Cytuj
Wloczykij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 13 minut temu, MiniBox napisał: Czy dwie ostatnie fotki to wentylator z czujnikiem temperatury ? Tak :) Cytuj
MiniBox Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Pełna automatyka jak i bezobsługowość 🙂 1 Cytuj
Wloczykij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Pestki powoli wychodzą, box się składa :) Napowietrzanie w zbiorniku zrobione, panele poskręcane, dołożone wentylatory. 4 2 Cytuj
Rolf2 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Dorób sobie osłony pod planty np. z neoprenu, bo ten zestaw fabrycznie przepuszcza światło przez koszyki i jest duża szansa na zgniliznę korzeni. Przezroczyste wężyki też mogą robić za światłowód. Najlepiej dużo poczytaj o zapobieganiu zgnilizny. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Rolf2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jo ci krynca, jaki zestaw. Toż to boxa rozniesie 🙂 Widziałem na allegro podobny zbiornik do hydro ale na 6 roślin. Nawet się zastanawiałem nad zakupem. Ale chyba pierw bym musiał spróbować tego hydro na jednej lub dwóch roślinach. 1 Cytuj
Wloczykij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2022 Wszystkie na pokładzie, z jednej pestki wyszły 2 rośliny :) 4 Cytuj
Recommended Posts