-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Kiedy to powtarzałeś? Bo ja kojarzę tylko jeden raz jak mowiles ze jak juz 9 to by trzeba było pomyśleć... -
Przez EndriuBp · Opublikowano
To może przestań dawać reakcje na forum ? Jeżeli tylko kolibera nauka wystarczy, to pisz prywatnie z koliberem. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ale ja to powtarzam od początku że przy wodzie w okolicach 5ph i około 9ph trzeba już regulować chłopie. Bo mikroorganizmy nie wyrobią. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Nie szyderca tylko zobacz jak one wyglądają to jego trymie z łodygami pół metra 🤣🤣 tak się waży to po co w ogóle trymować? To jest zwykłe zawyżanie wagi Ale ja to powtarzam od początku że przy wodzie w okolicach 5ph i około 9ph trzeba już regulować chłopie!! -
Przez Eolenis · Opublikowano
Bede wchodził gdzie chce i yego mi nie zabronisz. Po prostu swoją arogancja psujesz klimat na forum. Bo nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki jak małe niedowartosciowane dziecko To lej wode z ph 8,5 do twoich roslin bez regulacji.. zobaczymy. zaryzykujesz?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts