-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez youngrover · Opublikowano
Update! Dzień 33. Zmiany, zmiany, zmiany. Postanowiłem zrobić troche więcej miejsca w namiocie dla Amnesii i Orange bud, które się zapowiadają najlepiej, jednak szkoda mi było wyrzucić pozostałej dwójki więc poszły na balkon! Pogoda u mnie już bardzo fajna, bo temperatura w nocy miedzy 10-13st i w ciagu dnia 20-26st więc stwierdziłem, że zobaczymy co outdoor z nimi zrobi. Zastanawiam się tylko czy naginać je odrazu, bo nie ukrywam, że wolałbym, żeby za wysokie nie urosły. Wczoraj panny w namiocie dostały czystą wode (OB 0,5L i AA 1L) i nagiąłem je drutami. Maluszki na balkonie powędrowały tam dzisiaj i dostały od razu po 300ml czystej wody. Podniosłem też lampy w namiocie i są teraz 43cm od liści. Tak jak Rysiu zalecił jedna lampa na 100% leci druga na 50%. Zobaczymy co będzie dalej. Piona! -
Przez Jebaniec · Opublikowano
Siemano, dziewczyny mają 70dni. Około 9 dni temu przestały rosnąć i pojawiły się preflowery. Od tych 9 dni widać jak się bujnęły ale chcę mieć pewność że specznieja na Maxa. Nawozy od blooma a lampa marshydro ts600. Podlewam jak widzę że ziemia już się zaczyna robić sucha . Średnio co 4-5dni a ostatnie dwa tyg to co 3 dzień już podlewam. ph 6.0 To automat gorilla bodajże naświetlana 18/6 tak wiem że nadpalone ma liście ale rosła jak szalona do góry i box za niski się okazał, teraz lewituje w powietrzu nad rośliną na dobrą sprawę. Miała mieć do 120cm a już ma jakieś 140-150cm. jakieś porady co by żniwa były owocne ? A tutaj zbliżenie na jeden ze szczytow -
Przez kolober · Opublikowano
Siemano 👊 Wczoraj dziewczyny miały przeprowadzony ostatni topping i teraz już tylko czekam na wyrośnięcie odrostów. Teraz wystarczy że ładnie je rozprowadze i odbiją w górę na jakieś 15cm-20cm i robię flipa. Z tym że to jeszcze potrwa około trzech tygodni a w zasadzie to dobrze by było żeby je przełączyć jak zrobię kosę na kwitnących krzakach i przełoże je do dużego namiotu. Na tą chwilę wstawiam link do filmu i po powrocie z pracy wstawię zdjęcia. Pozdrawiam -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo szkodniki chuj wie co to było przezwyciężone bez oprysków wygrałem walkę zabijając je palcami 😂😂 54 dzień IMG_5841.mov -
Przez Macky · Opublikowano
A co dokładnie chcesz wiedzieć jeśli chodzi o tą lampę?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts