zgREDex Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Ja ze swoimi już jakiś czas temu musiałem wyjechać z namiotu bo za duży ścisk był. Baldachim lisci pięknie wygląda ale ogranicza parowanie wody po podlewaniu. Zamontowałem ventyla 12V żeby ruszał powietrze poniżej poziomu lisci. A planty przenawożone, z niedoborami i ogólnie osłabione to dla plechy idealna ofiara więc tam OG'iego doglądaj bacznie 😉 pozatym mordo.. Piona ziom..kręć blanta za kolejny fajny, udany grow, heverest już tuż tuż. Z fartem i niech Wielki Elo i przenajświętsza Cannabis Sativa chroni nas przed złem. (czytaj konfidenci, czarne psy, pleśń) 😉 Edytowane 11 Grudnia 2020 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, zgREDex napisał: Edytowane 11 Grudnia 2020 przez zgREDex 2
Esned Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2021 jak myślicie coś z tego będzie ?😂 Kończymy 14 zaczynamy 15 tydzień panie ładnie popychały jeszcze raz posłałem bio tandem i już do końca sama woda dzisiaj zawitał fryzjer i tak pomalutku końca 👍 2 2
Esned Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Panie jeszcze bardziej wygolone O.G kush i liberty haze widać zaczyna wysysać z liści co do haze musi się nabić jeszcze ładnie spuchło 👍 glue bery widać ze idzie swoją droga twarde zbite mocno oszronione a francos to jakaś lipa 🤷♂️ Niby zbite twarde a bale i tyle co by kot napłakał 🤷♂️ Leje już sama wodę trocho wszędzie przezroczyste czekamy oby smakowało przynajmniej 😅 pare zdjęć dla podglądu 1 1
ichikaru Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Elegancko widzę lecisz ładnie z Grow'ami. Podczas, kiedy ja zrobiłem małą przerwę 😄 Już widzę prawie końcówka ;D Z farciochem ziom.
Esned Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 @ichikaru czekam by jeszcze trochę spuchło i tricho na bursztyn myśle ze do końca stycznia im zejdzie glubery og widzę ze zaczyna się wybarwiane wiec już bliżej końca 😂🎶 1
ichikaru Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 @EsnedJa za to posadziłem... cholera wie co? Nie wiem nawet czy coś z tego wyrośnie ale poświęcam teraz więcej czasu na naukę o życiu w glebie bo zalęgło mi się kilka pożytecznych szkodników. Tak więc przyjemne z pożytecznym(o ile zaczną kwitnąć hehe).
Esned Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2021 Kończymy 16 zaczynamy 17 tydzień 👍 panie już sama woda tricho przezroczyste czekamy 1 1
Esned Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam dużo się działo panie spuchły og kush już ścięty wyszło 103 mokrego reszta puchnie bardziej już dochodzi 😅 tricho 10% bursztynowe Og kush 20-30% tricho bursztyn ładnie spowyciagalo z listków i niestety ale łodygi w środku już były puste i nie wiem czy to dobra oznaka ?🤷♂️ 2 3
zgREDex Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Ziom ładnie to wygląda😃 ostatnie dni z tego co widać.. Osobiście poleciłbym pozbycie się niemal całego listowia, pozostawił tylko po 3-4 wiatraki/większe zdrowe liście. Skoro piszesz ze krzaczki już finalnie dochodzą daj im cała możliwą energię. Napewno nic nie stracisz a możesz tylko zyskac. Pozdro Edytowane 9 Lutego 2021 przez zgREDex 1
Recommended Posts