Ganja_fan Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Siemanko mam trzy pytania pomoże ktoś rozwiać wątpliwości? 1 Czy zawsze do wody po osmozie dodawać calmag?, jak nawoz leci to wiem że trzeba dac a jak sama woda? Dodawać czy nie? 2 jak ściąć do sporobowania sampla? Czy wszystko(cała gałąź , czy popkorn czy sam szczyt a resztę zostawić? 3.Jak wyrobić się z czasem schnięcia sampla? Jak wysuszyć czy palić mokre, jak sprawdzić i nie marnować ani zioła ani czasu bo zawczesnie (mam mikroskop, teoria i praktyka z trichomami to dwie różne rzeczy ) mam 30 % bursztyn, zetne przykładowo jeden szczyt i dopiero za min 3 dni będę wiedział czy to to,(tyle min suszenia) jeżeli będzie nie to to ok. Ile ma schnac sampel na sprobowanie? Cytuj
Pomidorek Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 3 godziny temu, Ganja_fan napisał: Siemanko mam trzy pytania pomoże ktoś rozwiać wątpliwości? 1 Czy zawsze do wody po osmozie dodawać calmag?, jak nawoz leci to wiem że trzeba dac a jak sama woda? Dodawać czy nie? 2 jak ściąć do sporobowania sampla? Czy wszystko(cała gałąź , czy popkorn czy sam szczyt a resztę zostawić? 3.Jak wyrobić się z czasem schnięcia sampla? Jak wysuszyć czy palić mokre, jak sprawdzić i nie marnować ani zioła ani czasu bo zawczesnie (mam mikroskop, teoria i praktyka z trichomami to dwie różne rzeczy ) mam 30 % bursztyn, zetne przykładowo jeden szczyt i dopiero za min 3 dni będę wiedział czy to to,(tyle min suszenia) jeżeli będzie nie to to ok. Ile ma schnac sampel na sprobowanie? 1. Nie wiem. 2. Wybierasz smakowicie wyglądającego topka i urywasz. 3. Najszybciej to chyba w mikrofali? 30s? Smak będzie okropny, ale mniej więcej będziesz mógł ocenić moc? Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Hihihihi napisz pw to podpowiem z tym samplem Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 1. . 2. od dołu popcornik 3. lepiej niz w mikro fali w kompie na oknie(slncu) na grzejniku najlepiej normalnie w cieniu przewiewie Cytuj
ja72 Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 pkt. 3 Suszarka do ziół, ja stosuję to zawsze urywam sampla ewentualnie jak ścinam to nim skończę trym to już mam suchego sampelka na próbę Cytuj
Ganja_fan Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 Już mi koleżanka podpowiedziala jak, dzięki pzdr Ta suszarka na test wygląd przyzwoicie, pomyślę. Też ot takim sprzęcie Cytuj
Recommended Posts