Virandell Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) 15 hours ago, LemonSilverHaze said: Fajnie ci to idzie. Na jakiej wysokosci tera masz coba? Bylo na 1metrze 150w wczoraj dalem na 80cm ale nie wiem czy nie przesadzilem planty prawie wogole sie nie wyciagnely a zauwazylem dzisiaj na dwoch juz pistle czy raczej juz do gory zabardzo nie pojda a Maja z 15-20cm chociaz ciezke lst robilem + topping Edytowane 21 Maja 2020 przez Virandell
Virandell Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Dzien 42/1 Flo Siemano dzisiaj wszystkie krzaki pokazaly pistle takze Leci pierwszy dzien Flo, dostaly tez dzisiaj herbatke kompostowa I em-1 I po skorce od banana pod sciolka. Planty sa strasznie male najwyzszy szczyt ma 20~cm a raczej juz sie nie rozciagna ciekawe czy wplynie to Jakos na plon I czy to byla wina za mocnego swiatla na indukcji ? Chociaz inne osoby raczej nie mialy problemow. Pytanko kiedy robic ostatnie defo ? Jak sie pedzle pokaza czy juz nie kabinowac ? Edytowane 23 Maja 2020 przez Virandell 2
Virandell Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Opublikowano 29 Maja 2020 Dzien 48/7 Flo Temp 23/Wilg 55% Ema planty ladnie rosna dostaly dzisiaj biobloom z topmaxem I ffj juz po trochu zaczynaja sie pedzelki pokazywac 🙂 1
Virandell Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 Dzien 52/11 Flo Temp 25 wilgotnosc 48% Siemano planty powoli sobie rosna ale cos sie zaczyna dziac myslicie ze to calmag ? Podlewalem wczoraj Bede Musial czekac nastepne 2 dni zaczym cos Bede mogl zdzialac. 1
Virandell Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Flo 15 Siemano, Nadal problemy z plantami cos wydaje mi sie ze wykazuja niedobory azotu I magnezu przy nastepnym podlaniu dam biogrow I soli epsom co myslicie ? Do tego northern light tez polowa gornych lisci jest zielona druga polowa jasno zielona I wtych miejscach kwiaty tak dobrze sie nie formuja Ogolem wygladaja Jakos jakby coraz bardziej glodne byly Edit: zapomnialem dodac liscie na gorze za zolte I maja fioletowe zyly Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Virandell
ja72 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mam pod Ledami podobny problem, leję już 300 % dawki PK...a nadal fiolet na łodygach liści. 1
Virandell Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 1 hour ago, ja72 said: Mam pod Ledami podobny problem, leję już 300 % dawki PK...a nadal fiolet na łodygach liści. Dalem im wlasnie topdressing z bat guano, na K myslalem nad palm tree ashes ale duze pH ma. Zrobie Jakies herbatki z banana albo rozejrze sie nad jakims bio pk. Kupilem dzisiaj jeszcze fish mixa podleje jutro z sola epsom zobaczymy czy cos sie poprawi Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Virandell
ja72 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Leje wszystko .... palm Tree..nawóz z bananów...Pk Bio...wszystko mało.
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 16 godzin temu, Virandell napisał: na K myslalem nad palm tree ashes ale duze pH ma Bardzo dobry nawóz i bardzo mocny, ph się nie przejmuj mieszasz 1 do 4 z guano po 50g na planta na początku 4tyg flo.
Virandell Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 6 hours ago, Mus said: Bardzo dobry nawóz i bardzo mocny, ph się nie przejmuj mieszasz 1 do 4 z guano po 50g na planta na początku 4tyg flo. Top dressing wczoraj z bat guano wlasnie zrobilem to troche za pozno :q ja dalem ok 15g na planta Bo jeszcze uzywam Biobizz to nie chcialem przesadzic Co do palm tree ashes myslalem zeby zrobic roztwor z woda 50ml na 5l wody I podlac w 4 I 6tyg Flo lub.. ewentualnie dodam jeszcze troche guano w 4 tyg I wymieszam z palm tree ashes tak jak mowisz Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Virandell
Recommended Posts