Nie sądziłem że Scherbett dogoni runza, a na to wygląda że go wyprzedziła. Poczekam jeszcze dzień dwa i pobserwuje. Tak najlepiej w piątek dopiero ciąć bo mam wolne, ale bym musiał nockę zarwać bo pozno wracam z pracy
Tak wszystkie były przepalone przez nawozy a bardziej zasolone przez za wysokie ec. Tylko ta jedna Scherbett wyszła bez szwanku na reszcie są praktycznie do połovy listki spalone. Ale daje już tylko bio heven i acti Vera do wody. Na finisz kupiłem na ostatnie podlewania jeszcze Bud candy. Ale zastanawiam się czy dawać
A nowe piątkę będą wychodzić i można też stwierdzić po nich kiedy kosić ale to mniej dokładne. Bo jak się roślina kończy że tak powiem to te brązowe włoski (pistle) wciągają się do środka i wtedy też można stwierdzić że już czas ale tak jak mówiłem to mniej dokładna opcja. Pozdro
Tak jak Szczurek napisał jedna mogła by już być na upartego ale mało ma bursztynu i faza będzie bardziej euforyczna. Ale też może szybciej puszczać, poczekaj aż zrobi się troszkę więcej bursztynu tak 20% i 80% mleka. Jak dla mnie to najlepsza opcją nie za ciężka i nie za szybka👍
Recommended Posts